Άρης: Επιστροφή Άλι μετά επτά μήνες!

Προπόνηση με τους συμπαίκτες του στον Άρη μετά από επτά ολόκληρους μήνες έκανε σήμερα (4/5) ο Μοχανάντ Άλι! Ο 22χρονος Ιρακινός επιθετικός, ο οποίος δεν πρόλαβε καλά καλά να ενταχθεί στην ομάδα, πέρασε σοβαρή περιπέτεια με τον τραυματισμό του στο δεξιό γόνατο. Θυμίζουμε, είχε υποστεί ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου στη διάρκεια του αγώνα των “κίτρινων” με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στις 2 του περασμένου Οκτωβρίου.

Ο Άλι στις 12 Οκτωβρίου υποβλήθηκε σε εγχείρηση (που έγινε στην Αυστρία) στο τραυματισμένο του γόνατο για αποκατάσταση της ζημιάς κι έκτοτε ήταν σε φάση

αποθεραπείας. Μόλις σήμερα, λοιπόν, μπήκε ξανά στις προπονήσεις του Άρη, αρχίζοντας με ατομικό πρόγραμμα, ώστε να επανέλθει σταδιακά και να ανεβάσει ρυθμό σε δεύτερο χρόνο.

Κατά τα λοιπά, οι Λούκας Σάσα και Κρίστιαν Γκάνεα ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας και δεν προπονήθηκαν σήμερα με την ομάδα. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη σημερινή προπόνηση:

“Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (08/05, 21:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια τακτικής) με τους Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Μοχανάντ Αλί, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.

Keywords
Τυχαία Θέματα