Άρης: Επιστρέφει ο Οντουμπάτζο, αναμονή για Σιαμπάνη

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο ανεβάζει ρυθμό στην προπόνηση και σύντομα θα αρχίσει να υπολογίζεται εν νέου από τον Άλαν Πάρντιου, εν όψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του Άρη. Ο έμπειρος οπισθοφύλακας έχει αποθεραπευτεί πλήρως, μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στο πόδι, και σήμερα ()5/12) μπήκε σε κομμάτι του προγράμματος εκγύμνασης των “κίτρινων”.

Ο Σαλέμ Εμπακατά, από την πλευρά του, ο οποίος επίσης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά στον Μάριο Σιαμπάνη,

ο οποίος βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του χθεσινού φιλικού της ομάδας με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, οι ενοχλήσεις στο γόνατο, λόγω τενοντίτιδας, εξακολούθησαν και σήμερα. Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (7/12).

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους ξεκίνησαν στον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα, παιχνίδια κατοχής μπάλας, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και ασκήσεις φυσικής κατάστασης για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) με τον Μόουζες Οντουμπάτζιο να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και τον Σαλέμ Εμπακατά να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο χθεσινό φιλικό με τους πρωταθλητές Ισραήλ, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο (τενοντίτιδα), ο 23χρονος τερματοφύλακας ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και την Τετάρτη θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

Keywords
Τυχαία Θέματα