Άρης: Μπήκε στο γήπεδο (pics)

Από την προηγούμενη Δευτέρα (12/6) είχαν αρχίσει τα εργομετρικά στον Άρη. Πλέον, έχουν αρχίσει και οι προπονήσεις στο γήπεδο.

Εγινε (15/6) η “πρώτη” προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν σε μια περίοδο πάντως που το ρόστερ του Άρη είναι υπό διαμόρφωση υπό την έννοια ότι είναι ένα διάστημα που είναι αρκετά τα ανοιχτά ζητήματα και με παίκτες που είναι να λύσουν τη συνεργασία και να αποχωρήσουν αλλά βεβαίως και με παίκτες που είναι να προστθεούν στο ρόστερ.

Ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Τερζής με τους συνεργάτες του μπαίνουν στην προετοιμασία κι ενώ σε μία εβδομάδα ο Άρης

θα αναχωρήσει για το Ισραήλ όπου θα κάνει -και εκεί- ένα μέρος της προετοιμασίας του. Παρόντες στο γήπεδο και ο τεχνικός διευθυντής, Ρόμπτερτ Παλίκουτσα αλλά και ο νέος τημ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Από την πρώτη προπόνηση έλειπαν αρκετοί παίκτες όπως για παράδειγμα ο Κουέστα που έχει μερικές μέρες παραπάνω άδεια λόγω του γάμου του ή οι διεθνείς, Μπράμπετς και Ενκουλού. 

Η σχετική ενημέρωση του Άρη αναφέρει τα εξής: “Από τη σημερινή «πρώτη», εκτός από τους διεθνείς Jakub Brabec, Nicolas Nkoulou, απουσίαζαν και οι Julian Cuesta, Moses Odubajo, Andre Gray (έχουν άδεια, λόγω του γάμου τους), Mateo Garcia, Luis Palma.

Οι δύο τελευταίοι, που αναμένονται απόψε και αύριο αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη θα περάσουν από τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν προπονήσεις”.

Στον Άρη αναμένονται πάντα οι κινήσεις ενίσχυσης με παίκτες για όλες τις γραμμές καθώς είναι ένα καλοκαίρι αρκετών αλλαγών στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα