ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Γκαμπιαντίνι

Είναι δεδομένο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού και μετά τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπράντον Τόμας.

Η αναζήτηση του ΠΑΟΚ συνεχίζεται και ήδη από τον ρεπορτάζ έχουν καταγραφεί, οι περιπτώσεις των Εμπαγιέ Ντιάν, Τζόζι Άλντιντορ και τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι

Σε ό,τι αφορά στον 31χρονο Ιταλό επιθετικό, ο υποβιβασμός της Σαμπντόρια,

μιας ομάδας με την οποία έχει δεθεί αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, σίγουρα δίνει άλλη προοπτική στη συζήτηση μιας μετεγγραφής με έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το 2026.

Μένει να φανεί και η διάθεση του Γκαμπιαντίνι, αν δηλαδή λόγω της σχέσης που έχει με τη Σαμπντόρια θα ήθελε να παραμείνει για να τη βοηθήσει στη Serie A ή αν ο ίδιος δεν θα ήθελε να παίξει στη Serie B. 

Από την άλλη, υπάρχουν ομάδες στην Ιταλία που δείχνουν ενδιαφέρον για τον παίκτη όπως η Κάλιαρι με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο που είναι μία από τις τρεις ομάδες που έχει κερδίσει την άνοδο.

Η περίπτωση του Γκαμπιαντίνι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ αλλά και σε ό,τι αφορά και στις αποφάσεις που θα πάρει ο παίκτης για τη συνέχεια της καριέρας του. 

Keywords
Τυχαία Θέματα