Άρης: Μπήκε ο Μπράμπετς, ατομικό ο Μαντσίνι

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ξεκίνησε από σήμερα (18/10) κανονικά να προπονείται με τους συμπαίκτες του στον Άρη. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες ο Άλαν Πάρντιου να μπορεί να υπολογίζει τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό για το ερχόμενο (23/10) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SL1.

Αντιθέτως, ο Ντάνιελ Μαντσίνι ξεκίνησε σήμερα πρόγραμμα θεραπείας, για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού

(οίδημα από τράβηγμα). Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα θεραπείας και θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη σημερινή προπόνηση των “κίτρινων”:

“Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (23/10, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Το σημερινό πρόγραμμα (ο Γιακούμπ Μπράμπετς συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ ο Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε θεραπεία και γυμναστήριο) περιλάμβανε αερόβια παιχνίδια με την μπάλα.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης έκανε σήμερα γνωστό ότι:

“Ο Άγγελος Φοιρός αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων τόσο στα τμήματα υποδομής, όσο και στη γυναικεία ομάδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα