Άρης: Αναβολή προπόνησης και ... αποστολή

Άρης: Αναβολή προπόνησης και ... αποστολήkmpotsΣάβ, 01/16/2021 - 16:51 Ο δριμύς χιονιάς που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας άφησε το στίγμα του και στην προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

Συγκεκριμένα, με το προπονητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο αλλά και το "Κλεάνθης Βικελίδης" καλυμμένα από το χιόνι, οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να μη ρισκάρουν παίρνοντας την απόφαση ν' αναβάλλουν τη σημερινή προπόνηση. Αντ' αυτής, η αποστολή της ομάδας θα συγκεντρωθεί στις 19.00

στο ξενοδοχείο όπου παραδοσιακά καταλύει η ομάδα κι αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσει χαλάρωμα. 

Σ' ότι αφορά την αποστολή, παραμένει εκτός ο Μπερτόγλιο ενώ επιστρέφει ο Κουέστα. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: "Η αποστολή του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι (17/01) με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Boucher, Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Kace, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Facundo Bertoglio, που βρίσκεται σε πρόγραμμα επανένταξης".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας στην απόφαση να μη ρισκάρουν με τη διεξαγωγή της προπόνησης Article publish on Σάβ, 01/16/2021 - 16:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα