Ολυμπιακός: Ναι στο ροτέισον, ναι και στη νίκη

Ολυμπιακός: Ναι στο ροτέισον, ναι και στη νίκηdstroumbΣάβ, 01/16/2021 - 14:46

Θεωρητικά ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός αυτές τις πρώτες δύο εβδομάδες του νέου έτους. 
Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ,

με μία νίκη και μία ισοπαλία και δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, με Αστέρα και Παναιτωλικό με δύο νίκες. 

Τώρα οι νταμπλούχοι επιστρέφουν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα σε μία από τις τρεις ομάδες που του έχουν κόψει βαθμό στο πρωτάθλημα. 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κάτι να χάσει στον Πειραιά και θα κοιτάξει να προβληματίσει και πάλι την ομάδα του Μαρτίνς, όπως είχε κάνει και στα Ιωάννινα

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σίγουρα στο μυαλό του αρκετές αλλαγές, αφού ξέρει ότι υπάρχουν παίκτες με τέσσερα 90λεπτα σε 11 μέρες, όπως ο Εμβιλά, ο Ελ Αραμπί και ο Καμαρά. 
Εκεί ίσως δούμε κάποια αλλαγή με τους Μπουχαλάκη, Πέπε να είναι οι υποψήφιοι. 

Στην κορυφή δεν είναι βέβαιο πως ο Ελ Αραμπί θα κάτσει στον πάγκο γιατί, ο Χασάν δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει, ενώ δύσκολα θα βλέπαμε βασικό τον Κάιπερς για παράδειγμα. 

Αλλαγή ίσως έχουμε και στα δεξιά της άμυνας, με τον Ντρέγκερ να επιστρέφει αντί του Ραφίνια στο αρχικό σχήμα, όπως είχε γίνει και στο ματς με τον Παναιτωλικό. 

Αν ο Τυνήσιος ήταν λίγο καλύτερος (έχει περιθώρια βελτίωσης και δουλεύει πάρα πολύ) στο ανασταλτικό του κομμάτι, θα ήταν βασικός και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Λογικά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα παραμείνει στα αριστερό άκρο αφού οι εμφανίσεις του έχουν κλέψει την παράσταση. 

Φορτούνης και Βρουσάι επίσης είναι παίκτες που δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς. 

Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να "πέσουν" θύμα έκπληξης, ειδικά γνωρίζοντας πως την άλλη αγωνιστική υπάρχει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ κάτι που σημαίνει πως θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά είτε και από τις δύο ομάδες, είτε μία από τις δύο. 

Εξάλλου ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ξεκάθαρος, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Όπως είναι λογικό, ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα, χωρίς όμως να ρισκάρει απώλεια βαθμών. Article publish on Σάβ, 01/16/2021 - 14:46 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα