Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Καθοριστικός ο Κοτάρσκι, μοιράστηκαν τελικά τους βαθμούς (vid)

Στο ξεκίνημα του ματς ο ΠΑΟΚ ήθελε να πιέσει ψηλά να κλέψει μπάλες και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων με τον Άρη να προσπαθεί να παίξει γρήγορα και να ξεφύγει αυτό το πρες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου ο οποίος πάντα αποτελεί έναν νευραλγικό σημείο και ταυτόχρονα σημαντικό για την ομάδα που θα επιβληθεί εκεί και θα τον ελέγξει και αυτό το γνώριζαν καλά και οι δυο ομάδες.

Οι

μεγάλες ευκαιρίες έλειψαν από το ματς στα πρώτα 25 λεπτά του με τους δυο μονομάχους να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία και να χαλάνε ουσιαστικά τις όποιες προϋποθέσεις προσπαθούσε να δημιουργήσει στον αγωνιστικό χώρο ο αντίπαλος τους. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και κυκλοφορούσε γενικά καλύτερα την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ένα σουτ του Νάρεϊ το οποίο κόντραρε στους αμυντικούς του Άρη και έφυγε κόρνερ, μια ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενούμενων στην οποία ο Ματέο Γκαρσία πήγε να γίνει επικίνδυνος αλλά ο Κοτάρσκι διόρθωσε τα πράγματα και μια κεφαλιά του Αουγκούστο ήταν όλα όσα έγιναν στα πρώτα 30 λεπτά χωρίς όμως κάποια από αυτές τις στιγμές να θεωρείται κλασική, ενώ ακολούθησε ένα ωραίο σουτ του Μαντσίνι πέντε λεπτά αργότερα με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αντιδράει σωστά και να παραχωρεί κόρνερ ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έστειλε την μπάλα άουτ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δεν υπήρξε σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να ανεβάζουν αρκετά τις στροφές και να δημιουργούν πολλές καταστάσεις μπροστά στις δυο εστίες με τον Κοτάρσκι να πιάνει πέναλτι του Γκρέι και αποκρούει με εξίσου εξαιρετικό τρόπο ένα σουτ του Γκαρσία ενώ πολύ μεγάλη στιγμή ήταν και αυτή του Μπράντον Τόμας στο 50ο λεπτό με τον Κουέστα αυτή τη φορά να έχει την απαραίτητη απάντηση.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι μεγάλες στιγμές που προηγήθηκαν δεν έδωσαν σκορ στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να συνεχίσουν μεν να προσπαθούν ώστε να βρούνε κάποιο τέρμα αλλά με μεγαλύτερη προσοχή στην ανασταλτική τους λειτουργία ενώ στο τελευταίο διάστημα του ματς υπήρξε και έντονη βροχόπτωση. Ο ρυθμός τους ματς έπεσε ενώ ο αγώνας είχε μπει πλέον στην τελική του ευθεία.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Σε ένα καλύτερο δεύτερο ημίχρονο κυρίως στο ξεκίνημα του όπου και προέκυψαν και οι μεγαλύτερες στιγμές του αγώνα δεν κατάφεραν οι δυο αντίπαλοι να σκοράρουν σε ένα ντέρμπι που έφτασε στο τέλος τους χωρίς τέρματα και τους Άρη και ΠΑΟΚ να μοιράζονται τελικά τους βαθμούς. Στο τέλος του ματς υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων με αποτέλεσμα ο Νταμπό να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ελ Καντουρί απευθείας κόκκινη ενώ υπήρξαν και άλλες κάρτες σε ανθρώπους και των δυο πάγκων. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

Οι δυο ενδεκάδες:

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ, Ντιόπ, Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Μανου Γκαρσία, Γκρέι

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντάντας, Κούρτιτς Νάρεϊ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς,Τόμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα