Άργησε να κολυμπήσει στην ...πισίνα!

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία από τους Πράσινους για την ήττα που γνώρισαν στη Λαμία, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ο - τουλάχιστον - προβληματικός αγωνιστικός χώρος στον οποίο έγινε ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου.

Άλλωστε στο ίδιο γήπεδο έπαιζε - και ταλαιπωρήθηκε- και η αντίπαλη ομάδα. Όμως είναι το λιγότερο κωμικό και κυρίως ασεβές προς τους ποδοσφαιριστές, να επιτρέπουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να διεξάγονται αγώνες σε γήπεδα που μοιάζουν με ...παγοδρόμια (όπως
πέρυσι) ή ...πισίνες (όπως φέτος).

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σχεδόν αδύνατο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίξουν μπάλα στη μια πλευρά που θύμιζε περισσότερο λίμνη και λιγότερο γήπεδο. Νομίζω ότι τζάμπα και βερεσέ τα λέμε και τα γράφουμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς οι υπεύθυνοι φαίνεται ότι δεν μαθαίνουν από τα ...παθήματα και επαναλαμβάνουν τα ίδια - καταστροφικά για το άθλημα - λάθη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και για όσο διάστημα οι 22 παίκτες μπόρεσαν να αφήσουν στην άκρη τις ...κολυμβητικές τους ικανότητες και να παίξουν ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός φάνηκε έντονα επηρεασμένος από όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα και μπήκε αρκετά "μουδιασμένος" στο παιχνίδι.

Οι πολλές απουσίες σημαντικών παικτών, η προβληματική προετοιμασία της ομάδας λόγω της επιδημίας γρίπης, αλλά και το γεγονός ότι ο Δώνης δεν βρέθηκε στον πάγκο ( ήταν σε μπουθ του γηπέδου), έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο ματς. Όπως βέβαια και το μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση, καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος έβγαλε από τις ...ράγες το "πράσινο τρένο".

O Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο και άργησε αρκετά να μπει στο ρυθμό του αγώνα και στις απαιτήσεις μιας δυναμικής αναμέτρησης. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε αρκετά η εικόνα των Πράσινων και υπήρξε σημαντική βελτίωση στην αγωνιστική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, ενώ το Τριφύλλι έγινε περισσότερο απειλητικό όταν το 3-4-3 άλλαξε σε 4-4-2.

Ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στα καλύτερα του, θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία ή ακόμα και τη νίκη στη Λαμία, ωστόσο οι Πράσινοι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και δεν είχαν "καθαρό μυαλό" στην τελική προσπάθεια.

Στη Λαμία παίχτηκε απλά το πρώτο ...ημίχρονο και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει αποκτήσει προβάδισμα μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, όμως η πρόκριση είναι ανοικτή και ο Παναθηναϊκός μπορεί στο "σπίτι" του να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αρκεί να μην παίξει όπως στη ... Λαμία!
Keywords
Τυχαία Θέματα