Αργεντινή: Ο Μέσι σκέφτεται να συνεχίσει

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση, ενώ συμπλήρωσε πως πλέον απολαμβάνει να παίζει για την «αλμπισελέστε». Ο Μέσι δήλωσε πως η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον ηρέμησε και πως πλέον ξέρει πως έχει πετύχει τα πάντα.

Αρχικά, ο Μέσι δήλωσε στο ESPN: «Όσο νιώθω καλά και μπορώ να συνεχίσω να αποδίδω, θα το κάνω. Θα συνεχίσω να παίζω με την Αργεντινή. Το μόνο που σκέφτομαι σήμερα είναι να πάω στο Copa America

και να μπορέσω να παίξω σε αυτό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τότε ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή όχι. Θα είμαι σε ηλικία, που λογικά δε μου επέτρεπε να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φαινόταν ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα αποσυρόμουν. Τώρα θέλω να είμαι με την ομάδα περισσότερο από ποτέ. Βιώνουμε μια ιδιαίτερη στιγμή, θέλω να την απολαύσω στο έπακρο, χωρίς να σκέφτομαι δύο ή τρία χρόνια μπροστά, που για το ποδόσφαιρο είναι πολλά».

Τέλος, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής τόνισε: «Το να είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής με άλλαξε, με ηρέμησε, γνωρίζοντας πλέον ότι στη δουλειά μου πέτυχα τα πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα