Αργεί ακόμα η έκτη σεζόν του "Marvel's Agents of SHIELD"

Μετά το snap... το χάος.

Τον προηγούμενο μήνα στο San Diego Comic-Con μάθαμε πως ο Clark Gregg θα σκηνοθετήσει την πρεμιέρα του 6ου κύκλου και πλέον ξέρουμε πως η νέα σεζόν θα έρθει τον Ιούλιο του 2019, όπως δημοσιεύει και το Comicbook.

Η Elizabeth Henstridge, η ηθοποιός που υποδύεται την Jemma Simmons στη σειρά, απάντησε σ' ένα σχόλιο σε μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο Instagram, όπου φαίνεται να επιβεβαιώνει την ημερομηνία της έκτης σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ένας θαυμαστής ρώτησε πότε θα επιστρέψει η σειρά κι η ηθοποιός απάντησε άμεσα πως θα έρθει τον Ιούλιο.

Με την ημερομηνία πρεμιέρας να τοποθετεί την επιστροφή της σειράς μετά την κυκλοφορία του "Avengers 4" και τον τίτλο της πρεμιέρας του 6ου κύκλου να είναι "Missing Pieces", είναι πολύ πιθανό να αφορά χαρακτήρες που επέστρεψαν -ή και όχι- από το διαβόητο snap του Thanos.

Άλλες έξτρα πληροφορίες που γνωρίζουμε για την επερχόμενη σεζόν είναι πως ο Jeff Ward θα επιστρέψει για τον ρόλο του Deke Shaw και πως ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια, αντί για τον συνηθισμένο αριθμό των 22.

Να υπενθυμίσουμε πως το "Agents of SHIELD", το οποίο εν μέρει δημιουργήθηκε από τον Joss Whedon, ακολουθεί τις ιστορίες των πρακτόρων και κατασκόπων του τμήματος Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division, ενός οργανισμού που υπάρχει στον κόσμο των υπερηρώων της Marvel και πολεμά στο πλευρό της ειρήνης.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΚαλοκαιρινή η πρεμιέρα του "Agents of SHIELD"Το ABC σε συζητήσεις για νέα Marvel τηλεοπτική σειράSDCC 2018: Σε διαφορετικό πόστο επιστρέφει ο Clark Gregg στην 6η σεζόν του "Agents of SHIELD"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα