Απρόοπτο στη συνέντευξη Τύπου!

Δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του Αστέρας - ΠΑΟΚ κρατώντας στα χέρια ένα ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής και μία πέτρα!

Στην συνέχεια, απευθύνθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον ρώτησε αν παίζεται έτσι το ποδόσφαιρο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να διατηρείται ψύχραιμος και το συγκεκριμένο άτομο να απομακρύνεται από την αίθουσα από τους ανθρώπους των Αρκάδων.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Ραζβάν
Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ):

Για το τι δεν πήγε καλά σήμερα και ήρθε αυτή η ήττα:«Ήταν μία κακή μέρα για εμάς. Ίσως έπαιξε ρόλο και η πίεση, δεν το διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Δεχθήκαμε το γκολ και μετά ο Αστέρας βρήκε πολλούς χώρους, ενώ βιαζόμασταν στο επιθετικό κομμάτι.Σε ένα κανονικό πρωτάθλημα, παίζοντας κανονικά παιχνίδια, κρίνεται σε αγώνες ο τίτλος. Όμως επειδή αυτό δεν είναι ένα κανονικό πρωτάθλημα, τα πράγματα είναι αλλιώς. Φανταστείτε να είχαμε παίξει το περασμένο παιχνίδι και να είχαμε κερδίσει. Στο μυαλό μας όλα θα ήταν πιο ξεκάθαρα. Αν είχαμε την δυνατότητα να χάσουμε ένα παιχνίδι, γιατί είναι φυσιολογικό μετά από ένα σερί, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα. Και σε αυτές τις καταστάσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιδράσεις» .

Για τη σημερινή διαιτησία: «Πρέπει να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας για αυτή την ήττα. Δεν θέλω κανείς να ρίξει την ευθύνη στον διαιτητή, ούτε ακόμη κι οι παίκτες μου, ακόμη κι αν έκανε δύο σοβαρά λάθη. Πρέπει να δούμε το δικό μας φταίξιμο. Μετά από ένα τόσο μεγάλο νικηφόρο σερί, στο κανονικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Στο κανονικό ποδόσφαιρο, ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κι ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχετε δίκιο για το 2-2, θα είχαμε ακόμη έναν πόντο, αλλά ήμαστε τρελαμένοι και θέλαμε πολύ το τρίτο γκολ, όπως συνέβη και στο πρώτο μέρος, δεχθήκαμε το γκολ και τρελαθήκαμε. Δεν κάναμε αυτό που κάνουμε συνήθως. Αυτή είναι η πραγματικότητα για το σημερινό παιχνίδι» .

Για το αν τον εξέπληξε ο Αστέρας: «Δεν είναι ότι ο Αστέρας έπαιξε σήμερα σαν την Μπαρτσελόνα και μας εξέπληξε. Δεν ήταν έκπληξη. Τα γκολ προήλθαν από δικά μας λάθη, δεν είχαμε υπομονή για να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό παιχνιδιού και κάνοντας αυτά τα λάθη δεν ήμασταν σωστά τοποθετημένοι στο γήπεδο. Δεν ήμασταν κοντά στις γραμμές μας, τόσο στην άμυνα, όσο και στο δικό μας μισό» .

Σάββας Παντελίδης (Αστέρας Τρίπολης):

«Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά γιατί έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, το οποίο κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Και πάνω απ'όλα επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα και κάποιος μας κατηγόρησε ότι ίσως να πηγαίναμε για χάσουμε, θέλω να πω ότι τελειώνοντας τον κύκλο με τα παιχνίδια απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. το ιστορικό της φετινής χρονιάς δείχνει ότι είμαστε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Θεωρώ ότι βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είχαμε πάθος και πάνω απ'όλα πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε. Γι'αυτό και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι τους κερδίσαμε στο 97'. Από την άλλη, πιστεύω ότι μας το χρώσταγε και η τύχη γιατί έχουμε χάσει βαθμούς στο τέλος. Για μας το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Είναι εξίσου σημαντικό το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής. Να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες και να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του».

Για το αν οι παίκτες του έγιναν πιο ομαδικοί απάντησε:

«Σήμερα το έδειξαν. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό να γίνει μόνο στο σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα το ότι έγιναν πιο ομαδικοί στο σημερινό παιχνίδι δείχνει το πρόσωπο που έχουν απέναντι στους μεγάλους και την προσύλωση για την νίκη απέναντι σ'έναν αντίπαλο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αν το δω και στην συνέχεια θα πω ότι αλλάξαμε κάτι για το καλό μας».

Για το αν η σημερινή νίκη χαρακτηρίζεται μεγάλη:

«Νομίζω πως ναι, είναι μία από αυτές. Πάντα η αξία που έχει ο αντίπαλος δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη σου. Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που σε μια νίκη θα αρχίζω να τρελαίνομαι. Θα έλεγα ότι μισώ τις ήττες περισσότερο απ'όσο χαίρομαι τις νίκες».

Για το πλάνο του Αστέρα:

«Αρχικά να πω ότι χαίρομαι για την ευκαιρία που μου δίνεις να μιλήσω για ποδόσφαιρο. Γιατί αρκετά συχνά στις συνεντεύξεις Τύπου δεν αναλύουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή τα τακτικά κομμάτια αλλά διάφορα άλλα πράγματα. Το πλάνο ήταν ότι έπρεπε να πιέσουμε πολύ ψηλά στην πρώτη πάσα τον αντίπαλο, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει κάνει πάρα πολλές νίκες και τις έχει κάνει διότι οι αντίπαλοί του τον φοβούνται. Και όταν έχει την μπάλα στην κατοχή του μπορεί να σε διαλύσει με την ποιότητα που διαθέτει. Θέλαμε να πιέσουμε, να έχουμε κοντά τις γραμμές μας και συγχρόνως να πιέσουμε πολύ ψηλά τους δύο μπακ του ΠΑΟΚ. Δεν θέλαμε να ξεκινούν τις επιθέσεις τους από αυτούς γιατί έχουν πολύ μεγάλη δύναμη με τον Βιερίνια και τον Μάτος. Νομίζω ότι τα καταφέραμε σε αυτό το κομμάτι και από εκεί και πέρα, για να καταφέρεις να κερδίσεις έναν αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω από όλα τα παιδιά αλλά και λίγο τύχη».
Keywords
Τυχαία Θέματα