Αποστολή με Γκάμα για Αρη

Ο Μπρούνο Γκάμα μπορεί να έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί, προερχόμενος από τον τραυματισμό του, ακόμη κι έτσι όμως ο Πάκο Ερέρα πήρε στην αποστολή τον Πορτογάλο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (6/10, 18:30) δείχνοντας πόσο πολύ υπολογίζει σε αυτόν.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός είναι 18μελής και σε αυτή συμμετέχει κανονικά ο Μαβράι όπως ήταν αναμενόμενο. Αλλωστε, η απουσία του από το προηγούμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος ήταν παροδική υπό την έννοια ότι τον είχε ενοχλήσει ένα ξαφνικό πρόβλημα γαστρεντερίτιδας.
Η
συμμετοχή του Μαβράι βάζει τον Αλβανό στις επιλογές για το κέντρο της άμυνας (μαζί με Σόουζα και Δεληζήση) από τη στιγμή που θα απουσιάσει, για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι του Αρη στη σεζόν, ο τραυματίας, Βέλεθ. Σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν είναι ο Βαλεριάνος που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Αναλυτικά, η ενημέρωση του Αρη, αναφέρει τα εξής:
“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης (06/10, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:
Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης”.
Keywords
Τυχαία Θέματα