O συγγραφέας του Spider-Man μιλά για το επερχόμενο DLC

Πως σκοτώνεις κάτι που δημιούργησες;

Στις 23 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το The Heist DLC για τον τίτλο της Insomniac, και ο συγγραφέας της ιστορίας μίλησε για το περιεχόμενο του.

Το The Heist DLC εστιάζει στη Black Cat, ενώ είναι μέρος ενός ολόκληρου arc με τον τίτλο "The City That Never Sleeps".

Ο lead writer

του Spider-Man, Jon Paquette, εξέφρασε αρχικά τα παράπονά του πως μεγάλο μέρος των ιδεών που είχε για την ιστορία πήγαν στα σκουπίδια κατά τη δημιουργία του τίτλου. Για τον φίλο Jon η επιτυχία του τίτλου οφείλεται στην τάση της εταιρίας να μη δημιουργήσει ένα νέο origin story.

"Είπαμε πως δε θέλουμε ακόμα ένα origin story. Έχουμε δει αρκετά, σωστά; Είναι κάτι που οι περισσότεροι παίκτες ήδη γνωρίζουν. Θέλαμε να ορίσουμε κάτι νέο και φρέσκο που θα ήταν διαφορετικό. Οπότε είπαμε, 'Γιατί δεν εστιάζουμε σε μια εποχή γύρω στα 20 του, ενώ έχει μόλις αποφοιτήσει από το κολέγιο. Έχει την ενέργεια. Μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο. Είναι ήρωας για 8 χρόνια τώρα, και αισθάνεται πως το'χει. Οπότε χαλαρώνει λίγο. Και τότε όλα πάνε στραβά.'"

Συνεχίζοντας στο Polygon, λέει πως Μέρος της γραφής είναι να αποχωρίζεσαι αυτούς που αγαπάς. Η πρόταση που κατέθεσαν στην Marvel ήταν τεράστια, έπρεπε να κοπεί μεγάλο μέρος. "Το κόλπο", αναφέρει, "είναι να μην κρεμιέσαι από σημεία στην ιστορία που θα μπερδέψουν τον παίκτη, άσε τους σχεδιαστές να πουν τη δική τους ιστορία". Εν ολίγοις μην έχεις στενά όρια, άστο να παίξει μόνο του.

"Αλήθεια δουλεύω για αυτούς. θα τους βοηθήσω να αναπτύξουν ιδέες για όλες αυτές τις μικρές ιστορίες και αν είμαστε τυχεροί θα κολλάνε μεταξύ τους. Συνήθως δε το κάνουν στην αρχή. Οπότε ξεκίνησα να πετάω πράγματα όσο προχωρούσαμε σε ιστορία και gameplay παράλληλα, γιατί τα πράγματα αλλάζουν και πετάμε αρκετή δουλειά."

Ο Jon καταλήγει πως η ιστορία της Black Cat υπήρχε εξαρχής, αλλά επέλεξαν να μη τη βάλουν στο αρχικό παιχνίδι. Οπότε την ξανάπιασαν τώρα. Αναφέρει όμως πως ο κόσμος του τίτλου έχει πολύ ζουμί "και μόνο κάποιος με Platinun trophy τα έχει δει όλα."

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceUnboxing Marvel's Spider-Man Press KitSpider-Man PS4: Πώς να ξεκλειδώσετε την μυστική Super στολή του SpideyMarvel's Spider-Man (PS4) -Taking Down a Fisk Construction Site Gameplay

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα