Απόλυτα επιτυχημένο το συνέδριο Club Management Programme

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του συνέδριο Club Management Programme, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Πειραιωτών:

Ολυμπιακός έγινε εκ νέου οικοδεσπότης του ECA στην Ελλάδα και μετά από δύο μέρες άψογης συνεργασίας, ολοκληρώθηκε το συνέδριο του Club Management Programme.
Άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι από τα πεπραγμένα του συνεδρίου, από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Θρύλου, αλλά και από την για ακόμα μία φορά άρτια διοργάνωση των ανθρώπων της ομάδας maw. Μάλιστα, το European Clubs Association ευχαρίστησε τους Πειραιώτες για την άψογη φιλοξενία, με ένα όμορφο video στον λογαριασμό του στο twitter.

Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε ομιλίες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι οποίες αφορούσαν το κομμάτι της επικοινωνίας στο ποδόσφαιρο, τα ΜΜΕ και τις νέες τεχνολογίες και πρακτικές πάνω στο συγκεκριμένο πλαίσιο. Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους υπερσύγχρονους χώρους του φαληρικού γηπέδου, τις εγκαταστάσεις όπου δουλεύουν τα media, αλλά και το Μουσείο του Θρύλου.

Μετά από δύο γεμάτες ημέρες άπαντες αναχώρησαν για τις πατρίδες τους. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποχαιρέτησαν τα μέλη του ECA και έδωσαν… ραντεβού για την διοργάνωση κι άλλων σημαντικών γεγονότων, όπως πολύ καλά γνωρίζουν Ολυμπιακός και European Clubs Association, κρατώντας σταθερά τους Πειραιώτες στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ένα από τα πολλά και σπουδαία επιτεύγματα επί προεδρίας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη!".
Keywords
Τυχαία Θέματα