Απόλλων – Ατρόμητος 0-2 : Νίκη – ανάσα στα… σημεία! (hls)

Με δύο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη, ένα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (48′) κι ένα με μακρινό πλασέ στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Ριζούπολη, απέναντι στον Απόλλωνα, οι παίκτες του οποίου έστειλαν τη μπάλα τέσσερις (!!) φορές τη μπάλα των φιλοξενούμενων αλλά ελέω VAR δεν μέτρησε τίποτε!

Έτσι ξεκίνησαν :

Σε σχήμα 4-4-2 η «ελαφρά ταξιαρχία» του Μπάμπη Τεννέ με τον Κόρτσαρη κάτω από τα γκολπόστ και τους

Τσιμπσάχ, Ντομίγκες, Βιτλή και Ντεντάκη στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή οι Κάστρο, Παμλίδης, Φατιόν και Σλίβκα με προωθημένους τους Ιωαννίδη και Νίκο Μαρτίνες.
Το σχήμα 4-4-2 επέλεξε και ο Ουαλός Κόλμαν για τον Ατρόμητο με τον Γιαννιώτα κάτω από τα γκολπόστ.
Στην άμυνα οι Καστεγιάνο, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης και Χατζηισαϊας. Στην μεσαία γραμμή οι Ροτάριου, Μουνίθ, Σάλομον και Χαρίσης ενώ στη γραμμή κρούσης ήταν ο Κουλούρης με τον Άλιμπεκ.

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι εφαρμόζοντας κάτι από το “δόγμα” του Μπάμπη Τεννέ με αρκετή πίεση στη μεσαία γραμμή και προσοχή σε όλες τις γραμμές! Στο 16′ έπειτα από σέντρα του Ντεντάκη ο Τσιομπτσάχ σκόραρε με το κεφάλι αλλά ορθώς το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάϊτ.

Στην πρώτη καλή φάαη του Ατρομήτου ο Ρουμάνος έστειλε με σουτ στο κάθετο δοκάρι ενώ επτά λεπτά αργότερα, στο 44′ ο Ντομίγκες έπειτα από φάση διαρκείας στα δίχτυα όμως μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε!

Το VAR ακύρωνε, ο Κουλούρης… “ζωγράφισε”!

Με το “καλησπέρα” στο 2ο μέρος ο Κουλούρης κέρδισε πέναλτι από τον Ντεντάκη και εκτελώντας ο ίδιος άνοιξε το σκορ! Ακολούθησε η πίεση των γηπεδούχων όπου στο 59′ και στο 64′ ο Ντάουντα έστειλε με κεφαλιές τη μπάλσ στα δίχτυα αλλά γκολ δεν μέτρησε!! Στην πρώτη περίπτωση ήταν άμεση η παρέμβαση του πρώτου βοηθού ενώ στην δεύτερη περίπτωση χραιάστηκε το VAR με σχολαστικό έλεγχο προκειμένου εν μέσω αποδοκιμασιών να δοθεί οφσάίτ στον Γιαννιώτα!

Στο 92ο λεπτό ο Κουλούρης με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ σήμανε την πρόωρη “λήξη” στην 11λεπτη καθυστέρηση για το 0-2.

Ο Ατρόμητος πέρασε πάνω από την νοητή γραμμή της σωτηρίας, αφήνοντας τον Απόλλωνα στα μεγάλα άγχη!

Keywords
Τυχαία Θέματα