ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-0: Μάχη για τα Playoffs, “ζόρια” για την παραμονή (vids)

Μία τελική στην εστία είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της Λαμίας μετά από σουτ του Πίρσμαν και κόντρα στον Προβυδάκη.

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Μεταξά που κρατά ζωντανή την Ηπειρώτικη ομάδα για είσοδο στα Play Off, την ώρα που η Λαμία έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη του Ατρόμητου στη “Ριζούπολη” επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Κυριάρχησαν τα λάθη, με τον Πίρσμαν να σκοράρει

ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

ήταν ιδιαίτερα νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο με τα λάθη να φτάνουν σχεδόν τα 50, κάτι που δεν επέτρεπε σε καμία από τις δύο ομάδες να αποκτήσουν ρυθμό και άρα να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Στο 5′ και στο 6′, Καραχάλιος και Τσούκαλος είχαν από ένα σουτ για τις ομάδες τους χωρίς όμως να βρουν εστία. Στο 27′ από πάσα του Περέα, ο Σνάιντερ μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά με σωτήρια προβολή ο Μπεχαράνο έσωσε τη Λαμία.

Ο ΠΑΣ στάθηκε τυχερός καθώς στο 44′, στην πρώτη του τελική εντός εστίας ευτύχησε να βρει δίχτυα όταν ο Ντομίνγκεθ τσίμπησε τη μπάλα, με τον Πίρσαν να εκτελεί και με τη βοήθεια του Προβυδάκη να νικά τον Γκαραβέλη για το 1-0.

Πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε και πολύ, με τον ΠΑΣ να δίνει χώρο στη Λαμία, η οποία δεν είχε όμως τρόπο να απειλήσει.

Το έκαναν οι γηπεδούχοι στο 75′ όταν ο Περέα ξεπέρασε τον Αντέτζο, πρόσφερε έτοιμο γκολ στον Μορέιρα, ο οποίος όμως από τα δύο μέτρα και με όλη την εστία άδεια σημάδεψε τον Γκαραβέλη, ο οποίος έστω και από τύχη αποσόβησε το 2-0.

H απάντηση της Λαμίας ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον Μπεχαράνο να βλέπει τη μπάλα μπροστά του από “τσαφ” του Εραμούσπε, όμως ο Βολιβιανός είδε τον Λοντίγκιν να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.

Το ίδιο έγινε και στο 79′ όταν σε γύρισμα του Ελευθεριάδη ο γκολκίπερ των γηπεδούχων αντέδρασε σωστά, ενώ στο 81′ το μακρινό σουτ του Περέα σταμάτησε στην αγκαλιά του Γκαραβέλη.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Στάνκο, Καραχάλιος (72′ Μορέιρα), Σνάιντερ (82′ Λιάσος), Γκαρντάβσκι, Ντομίνγκεθ, Περέα (87′ Παντελάκης).
Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Λούκας, Μαζουλουξής (46′ Μπανγκουρά), Αντέτζο, Προβυδάκης, Σαραμαντάς (62′ Μαρτίνεθ), Γκέντσογλου (55′ Νούνιες), Μπεχαράνο, Τιρόνε (78′ Ελευθεριάδης), Τσούκαλος, Βέλλιος (55′ Αραμπούλι).

Διαιτητής: Μανούχος, βοηθοί: Δημητριάδης, Πάτρας, 4ος: Παπαπέτρου, VAR: Σιδηρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-0, Μάχη, Playoffs “ζόρια”,pas giannina-lamia 1-0, machi, Playoffs “zoria”