Αποκαλύφθηκε το cast και μια νέα εικόνα από τη μεταφορά του Dr. Stone

Νέο anime για το καλοκαιράκι.

Αποκαλύφθηκε το cast και μια νέα διαφημιστική εικόνα για το anime "Dr. Stone", μεταφορά του ομώνυμου γνωστού manga των Riichirou Inagaki και Boichi.

To 16o τεύχος του Weekly Shonen Jump 2019 αποκάλυψε (μέσω Anime News

Network) τους συμμετέχοντες του anime "Dr. Stone" και μια νέα φωτογραφία από αυτό. Το cast περιλαμβάνει τους Yūsuke Kobayashi ως Senku, Makoto Furukawa ως Taiju Ōki, Kana Ichinose ως Yuzuriha Ogawa και Yūichi Nakamura ως Tsukasa Shishio.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Shinya Iino (Made in Abyss) και τους χαρακτήρες θα σχεδιάσει η Yuko Iwasa (Saint Seiya: The Lost Canvas). Τη μουσική ανέλαβαν οι Tatsuya Katō (WorldEnd), Hiroaki Tsutsumi (Children of the Whales) και Yuki Kanesaka (Blood Blockade Battlefront & Beyond).

Το manga του "Dr. Stone" έκανε το ντεμπούτο του το 2017 μέσω του Weekly Shonen Jump και μέχρι στιγμής έχει βγάλει 9 volumes (79 κεφάλαια) . Η ιστορία ακολουθεί δύο αγόρια καθώς προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο τους από το να γίνει ολόκληρος πέτρα.

To anime θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Καθ'οδόν η καινούργια ταινία του franchise "Ring" Οι χαρακτήρες του "Dr. Stone" ανανεώθηκαν για την anime μεταφορά Τα πιο δημοφιλή anime του Crunchyroll ανά χώρα για το 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα