Αποκαλύφθηκε πότε θα έρθει η νέα ταινία του Christopher Nolan

Τι να είναι άραγε;

Η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι η επόμενη ταινία του Christopher Nolan θα κυκλοφορήσει στις κινηματογράφους μέσα στο 2020.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η νέα ταινία του Nolan,

η οποία παραμένει ακόμα άτιτλη, θα βγει στις αίθουσες IMAX στις 17 Ιουλίου 2020.

Ο σκηνοθέτης είναι γνωστός για την τριλογία "The Dark Knight", και τα "Inception", "Interstellar" και "Dunkirk". Να υπενθυμίσουμε ότι το "Interstellar" κέρδισε βραβείο Όσκαρ για τα Καλύτερα Οπτικά Εφέ και ήταν υποψήφια για το ίδιο βραβείο στις κατηγορίες Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης και Σκηνικών. Το περσινό "Dunkirk" χάρισε στον Nolan την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ σκηνοθεσίας. Η ταινία έχει αποσπάσει $527 εκ. παγκοσμίως.

Ο Ιούλιος φαίνεται να είναι ο τυχερός μήνας του σκηνοθέτη, καθώς τότε βγήκαν τέσσερις ταινίες του (The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Dunkirk, Inception) και έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Ο σκηνοθέτης, γενικά, προτιμάει να κρατάει πληροφορίες για τα projects του πολύ κρυφές, οπότε δεν μας κάνει εντύπωση που δεν ξέρουμε πολλές πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία.

To μόνο γνωστό για τη νέα ταινία του Nolan είναι ότι θα είναι μεγάλου προϋπολογισμού και ότι αναμένεται να γίνει κινηματογραφική επιτυχία. Την τελευταία περίοδο, το στούντιο έχει κυκλοφορήσει πολλές καλές ταινίες, μεταξύ άλλων τα "Aquaman", "Fantastic Beasts 2", "Creed 2" και το πολύ πρόσφατο "Stan & Ollie". Μένει να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει. Γι'αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Στο συρτάρι μπαίνει η κινηματογραφική μεταφορά της "Barbie" Οι Tom και Jerry επιστρέφουν σε live action ταινία από τον σκηνοθέτη του Fantastic Four Μπορεί να δούμε την Margot Robbie ως Barbie στη νέα της ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα