"Ματέο Γκαρσία το διαμάντι που λάμπει στην Ελλάδα" (pic)

Ο τίτλος από μόνος του λέει πολλά. “Ματέο Γκαρσία το διαμάντι της Λας Πάλμας που λάμπει στην Ελλάδα”.
Η ισπανική ιστοσελίδα "es.besoccer.com" (μπορείτε να δείτε τη δημοσίευση του θέματος εδώ) κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Αργεντινό που με τον Αρη κάνει καταπληκτικά πράγματα στο Πρωτάθλημα.
Αναφέρει επίσης: "Ο 22χρονος επιθετικός μέσος δείχνει ένα σπουδαίο επίπεδο στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου ξεκινά βασικός κάθε Σαββατοκύριακο. Στην τρέχουσα σεζόν
έχει έξι γκολ και έχει γίνει ένας από τους πυλώνες της ομάδας του”.
Στο κείμενο γίνεται αναφορά στη διαδρομή του παίκτη από την Κόρδοβα, μέχρι τη Λας Πάλμας, την παρουσία του σε Οσασούνα και Αλκοκρόν. Και συνεχίζει με τον Αρη. Αναφέρει: "Η μεγάλη ευκαιρία προέκυψε στα μέσα του 2018, όταν ο Άρης από τη Θεσσαλονίκη εστίασε το ενδιαφέρον του σε αυτόν και υπέγραψε γρήγορα τον δανεισμό του για ένα χρόνο. Μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, η ποδοσφαιρική του καριέρα ξαναγεμίζει και το μέλλον του αρχίζει να γίνεται παρόν.
Με δεκατρείς αγώνες στο εγχώριο Πρωτάθλημα και ελληνικό Κύπελλο, ο Γκαρσία σημείωσε έξι γκολ και έγινε ένα από τα βασικά κομμάτια της ομάδας έχοντας τα ίδια γκολ με τον Τυνήσιο Χαμζά Γιουνές, με τον οποίο έχει σχηματίσει ένα σημαντικό μέτωπο επίθεσης”.
Από το κείμενο δεν λείπουν αναφορές και σε κατά καιρούς δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ όπως επίσης τονίζεται ότι ο Γκαρσία έχει τονίσει ότι απολαμβάνει την παρουσία του στον Άρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα