Αποκαλύφθηκε η δεύτερη Clan του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Και είναι αρκετά δυνατή.

Η Paradox μας αποκάλυψε τη δεύτερη vampiric clan του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Και το όνομα αυτής: Tremere clan.

Τα μέλη της ειδικεύονται στη λεγόμενη "μαγεία του αίματος" η οποία τους δίνει πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες clans, όπως οι Brujah. Εξαιτίας της προθυμίας τους να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο είδος

μαγείας, όχι μόνο σε ανθρώπους ή θηρία, αλλά και σε άλλα βαμπίρ, οι Tremere έχουν χαρακτηριστεί ως αιρετικοί. Παρά την περιφρόνηση αυτή, οι υπόλοιπες clans κατά βάθος σέβονται και ως έναν βαθμό φοβούνται τη δύναμη των Tremere.

Όσοι επιλέξουν τους Tremere στο Bloodlines 2 θα ξεκλειδώσουν δύο επιπρόσθετα skill Disciplines, το καθένα εκ των οποίων θα έχει τα δικά του abilities, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το Thaumaturgy είναι ουσιαστικά το αγαπημένο χαρακτηριστικό των Tremere και μπορεί έχει καταστρεπτικές δυνατότητες. Το Auspex, από την άλλη, μπορεί να διευρύνει κατά πολύ τις ικανότητες τους εξασφαλίζοντας ότι τίποτα τελικά δεν μένει μυστικό.

ThaumaturgySkewer - Μία ποσότητα από το αίμα του βαμπίρ προσγειώνεται μπροστά από τον εχθρό και εκτοξεύεται με τη μορφή μυτερών αιχμών προς αυτόν. Λίγο μετά, τμήμα του αίματος επιστρέφει στον caster.Purge - Κάνει τους αντιπάλους να ξεράσουν το ίδιο τους το αίμα, προκαλώντας τους τεράστιο damage. Ποσότητα του αιματος αυτού επιστρέφει στον caster.Blood Boil - Ένας master του Thaumaturgy μπορεί να καστάρει το Purge για δεύτερη φορά σε έναν NPC και κάνοντας με αυτό τον τρόπο το αίμα στις φλέβες του να καεί. Ο αντίπαλος εκρήγνυται προκαλώντας damage στους κοντινούς εχθρούς. Το αίμα από τα θύματα γυρνάει πάλι πίσω στον caster.

Η χρήση του μπροστά σε αυτόπτεις μάρτυρες αποτελεί Masquerade Violation.

AuspexAura Sense - Επιτρέπει στο βαμπίρ να εντοπίσει NPCs, ακόμα και μέσα από τοίχους, να μαρκάρει κάποιον από μακρυά και να μπορεί να τον δει από μακρινή απόσταση. Ταυτόχρονα επιτρέπει στο βαμπίρ να εντοπίσει τις αδυναμίες ενός NPC που έχει μαρκαριστεί.Psychic Projection - Διαχωρίζει το μυαλό από το σώμα του βαμπίρ, επιτρέποντας τους να εξρευνήσει το χώρο βρισκόμενο σε αστρική μορφή. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιήσει το Aura Sense αλλά και να διευρύνει για λίγο τις δυνάμεις των κοντινών βαμπίρ.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΈρχεται turn-based παιχνίδι με τον John WickAmerican Fugitive - 10 Λεπτά GameplayBlack Desert Online - DOOM Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα