Αποφασίζει για την εγχείρηση

Η επέμβαση στο τραυματισμένο του γόνατο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επίσης, εύκολη υπόθεση δεν είναι η απόφαση για τον γιατρό, που θα κάνει αυτή την επέμβαση. Ο Μαουρίσιο το σκέφτεται σοβαρά, καθώς αφορά το επαγγελματικό του μέλλον, και φέρεται αποφασισμένος να μεταβεί στην Πορτογαλία για να υποβληθεί εκεί σε εγχείρηση από ορθοπεδικό, τον οποίο γνωρίζει από χρόνια.
Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου. Ως εκ τούτου, την επέμβαση δεν μπορεί να την αποφύγει. Το ζήτημα
για τον ίδιο είναι να νιώσει ασφαλής σε ό,τι αφορά στη διαδικασία. Είναι σε φάση συζήτησης με τους ανθρώπους του "Δικέφαλου", όπως και με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και η όποια απόφαση θα είναι αποτέλεσμα συνεννόησης όλων των πλευρών.
Όσο για το χρονικό διάστημα της αποκατάστασης, αυτό κατ' αρχάς θα εξαρτηθεί από τα ευρήματα του γιατρού που θα εγχειρίσει τελικώς το γόνατο του παίκτη. Σε δεύτερο επίπεδο από το αποτέλεσμα της εγχείρισης και σε τρίτο από την αντίδραση του ίδιου του παίκτη στο μετεγχειρητικό στάδιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα