Αποφασίζει για τη λίστα ο Μαρτίνς

Τη λίστα των παικτών που θα χρησιμοποιήσει στους ομίλους του Champions League αναμένεται να στείλει ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία μέχρι το βράδυ της Τρίτης. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί να αποφασίσει ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν σε αυτή και ποιοι θα μείνουν εκτός, με τα νέα αποκτήματα της ομάδας να διεκδικούν θέσεις σε αυτή.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αλλαγές στη λίστα, συγκριτικά με αυτή που είχε δηλωθεί στα ματς των προκριματικών αγώνων της διοργάνωσης, με ποδοσφαιριστές που είχαν δηλωθεί σε αυτή να μένουν εκτός, για να πάρουν τη θέση τους τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του στην αγορά των ελεύθερων παικτών, μήπως βρει κάποια περίπτωση που θα αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς. Αν συμβεί αυτό θα πρέπει η μετεγγραφή να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, για να δηλωθεί ο παίκτης στην ευρωπαϊκή λίστα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπολογίζεται μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως δύσκολα θα προχωρήσουν οι “ερυθρόλευκοι” σε κάποια μετεγγραφή, μέσα στις επόμενες ώρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα