Αποδεκατισμένος ο Άρης!

Μείον τέσσερις παίκτες μέτρησε σήμερα (12/4) στην προπόνηση ο Αγγέλου – Έντονος προβληματισμός εν όψει του κρίσιμου αγώνα στα Τρίκαλα (14/4).

Ενός κακού μύρια έπονται! Η ρήση σπάνια αστοχεί και, μάλιστα, στην περίπτωση του Άρη επαληθεύεται στο έπακρο. Δεν έφταναν οι απουσίες δύο βασικών παικτών από τις προπονήσεις ήρθαν σήμερα (12/4) να προστεθούν άλλες δύο και να αποδεκατίσουν την ομάδα, σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία της για τον ερχόμενο κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα με τα Τρίκαλα,
εκτός έδρας.

Η χθεσινή (11/4) ήττα από την Κύμη έβαλε τους «κίτρινους» σε μεγάλους μπελάδες στο βαθμολογικό πίνακα, σε ό,τι αφορά στην παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Εν μέρει, το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται και στο γεγονός ότι δύο βασικοί περιφερειακοί παίκτες, οι Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ, δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν, λόγω τραυματισμών. Οι τραυματισμοί τους δεν έχουν υποχωρήσει. Σε αυτούς ήρθαν να προστεθούν δύο νέα σοβαρά προβλήματα, που έχουν να κάνουν με τους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Μπροστά του, λοιπόν, ο Άρης έχει την επόμενη πολύ σπουδαία αναμέτρηση με τα Τρίκαλα και τέσσερα σημαντικά προβλήματα, που πρέπει να διαχειριστεί η τεχνική ηγεσία. Ο Τσαϊρέλης εισήχθη σήμερα (12/4) στην κλινική «Άγιος Λουκάς» με γαστρεντερικές διαταραχές. Ενδέχεται αύριο να πάρει εξιτήριο, όμως, χάνει προπονήσεις κι η απουσία του αποδυναμώνει την προετοιμασία της ομάδας. Ο Καλαϊτζάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα στη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Ο 19χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις από τον γιατρό του Άρη, Νίκο Κουκουλιά.

Ο τελευταίος παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της κατάστασης των Αθηναίου και Μπελ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από θλάσεις, στη γάμπα και στον οπίσθιο μηριαίο, αντίστοιχα. Και για τους δύο ο χρόνος αποθεραπείας δεν έχει παρέλθει, ούτε αυτό θα έχει συμβεί την ημέρα του αγώνα με τα Τρίκαλα. Αν χρησιμοποιηθούν, θα είναι ρίσκο για τους ίδιους τους παίκτες, αλλά και την ομάδα. Όπως και να έχει, τότε θα αποφασιστεί τι πρόκειται να γίνει, σε συνεννόηση μεταξύ του προπονητή, των παικτών και του γιατρού της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου πριν τη σημερινή προπόνηση έδειξε σε βίντεο στους παίκτες του τον ερχόμενο αντίπαλό τους, όμως, το μυαλό του, θέλοντας και μη, το έχει στους απόντες. Υπό τέτοιες συνθήκες και θαύματα να θέλει να κάνει ο προπονητής, δεν είναι εύκολο
Keywords
Τυχαία Θέματα