Αποχώρηση στην Καλαμάτα

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Καλαμάτας.

Η δήλωσή του:

«Μετά από ώριμη σκέψη και αντιλαμβανόμενος ότι έχω εξαντλήσει όλα τα προσωπικά μου περιθώρια ανακοινώνω την παραίτηση μου από την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ . Η διαφορά φιλοσοφίας με άτομα του στενού περιβάλλοντος του εμβληματικού προέδρου Γιώργου Πρασσά είναι καταλυτική και μονόδρομος για την απόφαση μου . Όλο αυτό το διάστημα που εργάστηκα στην τεράστια μαύρη θύελλα το έπραξα με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση παραμερίζοντας

ακόμη και την προσωπική μου ζωή στο βωμό της μεγάλης προσπάθειας μαζί με τον πρόεδρο και το ποδοσφαιρικό δυναμικό για την άνοδο.

Δεν θέλω να επεκταθώ και να αναλύσω τους λόγους που δεν μπορώ να συνεργαστώ πλέον γιατί σέβομαι απόλυτα τον μεγάλο ευεργέτη της μεσσηνιακής ομάδα Γιώργου Πρασσά και την ιστορική ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ . Είναι χρέος μου να ευχαριστήσω αρχικά τον Γιωργο Πρασσά και την οικογένεια του για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την αγάπη που με περιέβαλλε ,όλο το ποδοσφαιρικό και διοικητικό προσωπικό τους αγνούς και ένθερμους φιλάθλους που πασχίζουν να εκπληρωθεί το όνειρο τους , τους δημοσιογράφους και τους κατοίκους της πόλης που ζουν και αναπνέουν για τη μαύρη θύελλα. Εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτή που θα κόψει το νήμα της πρωταθλήτριας ομάδας της Super League 2.

Με εκτίμηση ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποχώρηση, Καλαμάτα,apochorisi, kalamata