Σπανούλης: “Είπα στον Τολιόπουλο, είτε παίξεις είτε δε παίξεις εγώ θα σε πιστέψω”

Αναλυτικά:

“Είναι ο τρόπος που έχουμε μάθει να κερδίζουμε στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι λίγο αγχωτικός, να μην είναι για καρδιακούς αλλά έτσι πρέπει. Να δώσω πολλά μπράβο στα παιδιά, που έδειξαν ποια είναι η ελληνική ψυχή, το ελληνικό πάθος. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, έδειξαν ψυχή και μέταλλο. Είχαμε δύο ατυχίες χθες και σήμερα με Ναζ και Κώστα, αλλά μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε και να κερδίσουμε. Αυτή είναι η ελληνική ομάδα, τους είπα ότι έτσι θέλω να τη χτίσουμε.

Είπα πριν το παιχνίδι ότι πρέπει να καταλάβουν

ποια φανέλα φοράνε. Ότι πρέπει να παίξουν για τους ανθρώπους που ήρθαν από τη ξενιτιά, από την Ελλάδα να έρθουν να σας δουν. Πρέπει να παίξουν για την Ελλάδα, για τη Πατρίδα ώστε να την ξανακάνουν και πάλι την Επίσημη Αγαπημένη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε εδώ. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, έγιναν μέρος του παιχνιδιού και του ευχαριστώ για όλα. Αν και τα μπράβο τα αξίζουν τα παιδιά, για τα οποία είμαι περήφανος σήμερα.

Έχω μιλήσει στο Τολιόπουλο αρκετά αυτή την εβδομάδα. Του είπα “είτε παίξεις, είτε δε παίξεις εγώ θα σε πιστέψω”. Στο ματς με τη Τσεχία δεν ήταν καλός, σήμερα έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και το μέλλον είναι μπροστά του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα