Από το Wimbledon στο Smart Drive!

Καλοκαιράκι, ζέστη πολλή, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βρίσκεις ένα δροσερό μέρος στο σπίτι και να κάθεσαι στον καναπέ σου, για να παρακολουθείς Wimbledon στα κανάλια Novasports. Ήδη έχω αρχίσει και το αναπολώ.

Άκουγα προσεκτικά τις περιγραφές των αγώνων και στο μυαλό μου κόλλησε μία λέξη: Drive! Το υπέροχο drive του τάδε, το μοναδικό drive

του δείνα. Το drive του τον οδηγεί με ασφάλεια στη νίκη.

Και συνειδητοποιείς βλέποντας τένις, το πόσο σημαντικό είναι να οδηγείς με ασφάλεια. Διότι είσαι κι εσύ νικητής όταν οδηγείς με ασφάλεια. Πόσο μάλλον όταν έχεις προνοήσει και έχεις ασφαλίσει το αυτοκίνητό σου σε ένα από τα προγράμματα Smart Drive της Anytime.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε προσεκτικοί στον δρόμο, ωστόσο η Anytime έρχεται να σου δώσει έξτρα κίνητρα για πιο ασφαλή οδήγηση μέσω της τηλεματικής τεχνολογίας. Πολύ απλά κατεβάζεις εύκολα και δωρεάν στο κινητό σου το Smart Drive app είτε μέσω app store, είτε μέσω google play, οδηγείς προσεκτικά και απολαμβάνεις σημαντικά προνόμια.

Όσο πιο έντονα παρακολουθούσα τα ματς του Wimbledon, τόσο αντιλαμβανόμουν το πόσο οι αθλητές του κορυφαίου επιπέδου χρησιμοποιούν την τεχνολογία προς όφελός τους. Βλέπεις την τεχνολογία στην εξέλιξη της ρακέτας, στην εξέλιξη των παπουτσιών, ακόμα και στα ρούχα που φορούν. Κι όλ΄ αυτά για να αποδίδουν καλύτερα στο χορτάρι.

Με τα προγράμματα Smart Drive της Anytime λοιπόν, μπορούμε κι εμείς να αποδώσουμε καλύτερα στον δρόμο. Να είμαστε πιο προσεκτικοί και να βελτιώσουμε την οδηγική μας συμπεριφορά. Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή στο κινητό μας, οδηγούμε με ασφάλεια ακολουθώντας τα όρια ταχύτητας, φρενάροντας προοδευτικά, επιταχύνοντας ομαλά και φυσικά αποφεύγοντας τη χρήση κινητού για να πετυχαίνουμε μεγάλα σκορ! Δες το και σαν παιχνίδι!

Όπως κάθε αθλητής βρίσκει τα κίνητρά του σε ένα ματς ή σε ένα τουρνουά, έτσι κι ένας οδηγός μπορεί να βρίσκει τα κίνητρά του ακόμα και σε μια διαδρομή ρουτίνας από το σπίτι στη δουλειά μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής. Κι αυτό διότι οδηγώντας με ασφάλεια, έχεις μεγάλο σκορ και επιβραβεύεσαι με προνόμια και εκπτώσεις, ενώ συμμετέχεις σε διαγωνισμούς με μεγάλα έπαθλα.

Θα σου πω και το δικό μου παράδειγμα. Πάντα οδηγώντας έψαχνα τα δικά μου κίνητρα για συγκεντρωμένη οδήγηση. Ένα καλό τραγούδι σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Πόσα φανάρια θα είναι πράσινα και πόσα κόκκινα. Πόσες φορές στρίβω σε κάθε διαδρομή. Πόσα cafe συναντώ

στον δρόμου μου. Τώρα με τα Smart Drive της Anytime τα κίνητρα είναι στο κινητό μου. Καμία διαδρομή δεν είναι πια βαρετή, ενώ οδηγώ και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Άσε που αν είσαι από 18 ως 35 ετών έχεις άμεσα έκπτωση 10%, ενώ ανάλογα με το σκορ σου στην ανανέωση της ασφάλειας αυτοκινήτου σου μπορείς να κερδίσεις έως 20% έκπτωση. Όχι, ρωτάω, έχουν έκπτωση στις ρακέτες τους οι τενίστες; Ή μήπως έχουν έκπτωση από το ParkAround, όπως εσύ με το Smart Drive;

Keywords
Τυχαία Θέματα