Από το "13 Reasons Why" στο "Cursed" η Katherine Langford

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η τηλεοπτική μεταφορά του επικείμενου graphic novel των Frank Miller και Tom Wheeler, "Cursed", από το Netflix βρήκε πρωταγωνίστρια.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Katherine Langford, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το εφηβικό δράμα "13 Reasons Why" του Netflix

ως Hannah Baker, θα μεταμορφωθεί ως Nimue για τις ανάγκες της σειράς. Σκηνοθέτης των δύο πρώτων επεισοδίων θα είναι η Zetna Fuentes ("How to Get Away With Murder", "Shameless"), ενώ θα είναι εκτελεστική παραγωγός μαζί με τους Miller, Wheeler και Silenn Thomas.

Το Netflix έδωσε εντολή για μια σεζόν δέκα επεισοδίων που διηγείται την ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου μέσα από τα μάτια ενός έφηβου κοριτσιού ονόματι Nimue που προορίζεται να γίνει η Κυρά της Λίμνης. Μετά τον θάνατο της μητέρας της Nimue, εκείνη βρίσκει απρόσμενη συντροφιά στον Αρθούρο και το δίδυμο ξεκινά να αναζητά τον Μέρλιν για να παραδώσει ένα αρχαίο ξίφος. Με βάση τα λεγόμενα του Netflix η σειρά έχει στοιχεία κοινά με την σημερινή ζωή, αγγίζοντας θέματα όπως η καταστροφή της φύσης, η θρησκεία και ο πόλεμος.

Το graphic novel θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019, ωστόσο δεν γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά. To "13 Reasons Why" ανανεώθηκε για 3η σεζόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΗ Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλιTo αθλητικό δράμα "High Flying Bird" φέρνει το Netflix με γνωστά ονόματαΩς απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα