Από ήττα σε ήττα η Γκαζιαντέπ

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε η Gaziantep, καθώς έχασε από την Sakarya BSB με 79-57 για την 11η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι πήραν διψήφιο προβάδισμα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (27-14) και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Πρώτος σκόρερ για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ ήταν ο Μark Lyons με 16 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ο Rolands Freimanis είχε 10 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Η Iberostar Tenerife συνέχισε τις εντυπωσιακές
εμφανίσεις στην ACB, καθώς μία εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Barcelona, επικράτησε και της Unicaja Malaga με 81-77. Το παιχνίδι ήταν κλειστό σε όλη τη διάρκεια του, αλλά οι Νησιώτες πήραν το προβάδισμα στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου και το διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Mike Tobey και Κώστας Βασιλειάδης που πέτυχαν από 11 πόντους, ενώ ο Tim Abromaitis είχε 10.

Η MHP Riesen Ludwigsburg συνέχισε την ξέφρενη πορεία της, καθώς διέλυσε την medi Bayreuth με 78-47. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν εκπληκτική άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς στις τρεις πρώτες περιόδους δέχτηκαν από11 πόντους και στην τελευταία 14. Πρώτοι σκόρερ για την MHP Riesen, η οποία έχει πλέον ρεκόρ 9-2, ήταν οι Dwayne Evans και Justin Sears με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Στην Ιταλία, η Orlandina επιβλήθηκε της Brindisi με 67-66, βελτίωσε το ρεκόρ της στο 5-6 και εδραίωσε την θέση της στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ για τους Σικελούς ήταν ο Denis Ikovlev με 15 πόντους, ενώ ο Jakub Wojciechowski είχε 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στη Γαλλία, η Elan Chalon έχασε εκτός έδρας από τη Nanter με 93-82 και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 3-10. Ο Lance Harris ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 24 πόντους.

Στη Λιθουανία, η Neptunas νίκησε την ουραγό Nevezis με 74-85, βελτίωσε το ρεκόρ της στο 12-3 και παρέμεινε στη 2η θέση, μία νίκη μακριά από την πρωτοπόρο Zalgiris Kaunas. Πρώτος σκόρερ για τη Neptunas ήταν ο Reinaldas Seibutis με 26 πόντους.

Η Ventspils δεν είχε κάποια αγωνιστική υποχρέωση το περασμένο Σαββατοκύριακο (16-17/12).
Keywords
Τυχαία Θέματα