Απίθανη δήλωση Αγγέλου: "Ευχαριστούμε τον Κολοσσό γιατί μας κέρδισε"!

Απίθανη δήλωση Αγγέλου: "Ευχαριστούμε τον Κολοσσό γιατί μας κέρδισε"!ntzouaniΚυρ, 01/10/2021 - 02:59

 

Σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις "παθογένειες" της ομάδας του, ο προπονητής του Ιωνικού, Βαγγέλης Αγγέλου... ευχαρίστησε τον Κολοσσό Ρόδου γιατί κέρδισε το σύλλογο της Νίκαιας και έκανε λόγο για "ανίατη αρρώστια μπασκετικού εγωισμού". 

“Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την εμφάνισή του και στα 40 λεπτά του αγώνα. Συγχαρητήρια κιόλας γιατί μας έκανε ένα μεγάλο δώρο! Ανέδειξε ένα πράγμα που έχουμε μέσα μας, μια αρρώστια του μπασκετικού εγωισμού μας. Αυτή η αρρώστια είναι ανίατη, αν δεν αγαπάς το άθλημα και τον διπλανό σου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή την ήττα και ευχαριστούμε τον Κολοσσό που έβγαλε από μέσα μας αυτό το άρρωστο πράγμα, που πρώτος απ’ όλους έχω εγώ”, ανέφερε ο Αγγέλου στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι. 

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Ιωνικός Νικαίας - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ιωνικός Νικαίας ΕΛΛΑΔΑ Σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις "παθογένειες" της ομάδας του, ο προπονητής του Ιωνικού, Βαγγέλης Αγγέλου... ευχαρίστησε τον Κολοσσό Ρόδου γιατί κέρδισε το σύλλογο της Νίκαιας! Article publish on Κυρ, 01/10/2021 - 02:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα