Απίστευτο ξεκατίνιασμα του Τίμα και της πρώην γυναίκας του! (pic)

Μία ανάρτηση του Γιάνις Τίμα στο Instagram σχετικά με την προσωπική του ζωή έφερε την οργισμένη αντίδραση της πρώην γυναίκας του! Διαβάστε όσα αναφέρει η Σάνα, η οποία «στολίζει» με γαλλικά το νέο αμόρε του πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο Τίμα έγραψε στο instagram: “Περισσότερο από μισό χρόνο πριν, χώρισαν με την μητέρα του γιου
μου και ξεκίνησα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Σήμερα ξεκίνησα μια νέα φάση της ζωής μου, στην οποία το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η φροντίδα του αγαπημένου μου γιου Κρίστιαν».

Η οργισμένη αντίδραση της Σάνα δεν άργησε: “Μόλις έμαθα από τον σύζυγό μου ότι χωρίσαμε πριν μισό χρόνο, αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό, αυτό που ξέρω είναι ότι πριν μισό χρόνο ξεκίνησες να με απατάς και στη συνέχεια, το καλοκαίρι, μου είπες πως ήθελες να σώσεις την οικογένεια. Χμμ, αυτά είναι ενδιαφέροντα νέα. Για σένα το να φροντίζεις σημαίνει να μπλοκάρεις τις πιστωτικές κάρτες της μητέρας του γιου σου έτσι ώστε να μην έχει καθόλου χρήματα και να της πεις ότι αυτή, μαζί με το πιο σημαντικό ανθρώπινο πλάσμα, το γιο σου, πρέπει να μετακομίσει από το διαμέρισμά σου και να μείνει στο δρόμο, ή να υπογράψει γρήγορα τα χαρτιά έτσι ώστε να είσαι ελεύθερος για την νέα σου φιλενάδα, η οποία λέει πως δεν βγαίνει με παντρεμένους άντρες. Γιατί το κάνεις αυτό; Το αξίζει αυή η πουτ….α, η οποία έχει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άντρες; Και το ήξερες ότι δεν είσαι ο μόνος άντρας της αυτή τη στιγμή; ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ».

Όπως καταλαβαίνετε, για κάτι τέτοια έχει βγει η παροιμία «τα εν οίκω μη εν δήμω».
Keywords
Τυχαία Θέματα