Κάλινιτς:''Ο Τζέκο με έπεισε να έρθω''

Ο Νίκολα Κάλινιτς αποκάλυψε πως ο Έντιν Τζέκο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην μεταγραφή του στη Ρόμα.

Ο Κροάτης επιθετικός επέστρεψε στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά από τις θητείες με Φιορεντίνα και Μίλαν προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ''αιώνια'' πόλη. Οι Ρωμαίοι έκαναν χώρο στο ρόστερ τους και απομάκρυναν τον Σικ στέλνοντας τον στη Λειψία αποκτώντας τον έμπειρο φορ.

''Μιλούσα με τον Τζέκο καθημερινά και με έπεισε να έρθω στην ομάδα. Είναι σπουδαίος επιθετικός. Ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα παίζουμε με δύο επιθετικούς
στην κορυφή. Είμαι εδώ για να δουλέψω, όπου χρησιμοποιηθώ θα είμαι χαρούμενος''.

Η Ρόμα πλήρωσε δύο εκατομμύρια ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης με οψιόν αγοράς άλλα εννέα το ερχόμενο καλοκαίρι για έναν παίκτη που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματιμούς τα τελευταία δυό χρόνια.

''Προέρχομαι από τραυματισμό και δεν έχω παιχνίδια στα πόδια μου τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλω να παίξω περισσότερο ποδόσφαιρο αυτή την σεζόν. Η ομάδα θέλει να πάει στο champions league, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και θα δούμε τι θα συμβεί''.

Η Ρόμα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης έχοντας δύο ισοπαλίες με Τζένοα (3-3) και Λάτσιο (1-1).

Μικιταριάν και Κάλινιτς, τα τελευταία μεταγραφικά απόκτήματα της Ρόμα
Keywords
Τυχαία Θέματα