Απίστευτη ιστορία μαζικών ροζ βίντεο: 141 αρχεία γυναικών από κινητό σε κινητό – Ανάμεσά τους και ανήλικες

Θύματα διαρροής ροζ βίντεο φαίνεται πως έπεσαν πολλές γυναίκες στην Αχαΐα, με προσωπικές τους στιγμές να κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό, χωρίς οι ίδιες να έχουν την παραμικρή ιδέα.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για την υπόθεση από μια ανώνυμη καταγγελία που έγινε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πριν δέκα μήνες. Ο άνθρωπος, που απευθύνθηκε στην αστυνομία, έστειλε ένα mail το οποίο περιείχε ένα link που παρέπεμπε σε 141 αρχεία με πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν “τραβηχτεί” στην Αχαΐα με τις γυναίκες που απεικονίζονται να μην το γνωρίζουν.

Ακολούθησε έρευνα, με τους ειδικούς να προσπαθούν σε πρώτη φάση να ταυτοποιήσουν τα θύματα. Η πρώτη γυναίκα που εντοπίστηκε ήταν από την Αχαΐα. Μόλις έμαθε ότι οι προσωπικές της στιγμές κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, διευκρίνισε ότι επιθυμεί τη δίωξη του δράστη ή των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εφημερίδα Πελοπόννησος, τονίζει ότι τα αρχεία, που περιλαμβάνουν πάνω από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο, δεν έχουν “ανέβει” στο διαδίκτυο, όμως “μοιράζονται” από κινητό σε κινητό μέσω της εφαρμογής “mega play” που χρησιμοποιείται για αποστολή μεγάλων σε όγκο αρχείων.

Στη συνέχεια, το υλικό της έρευνας διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πάτρας και την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφαλείας της πόλης.

Έπειτα, οι Αρχές ταυτοποίησαν άλλες έξι γυναίκες, και αυτές από την Αχαΐα, εκ των οποίων η μία ανήλικη. Όλες τους δήλωσαν πλήρη άγνοια.

Τρία άτομα πίσω από τη διακίνηση του υλικού

Τελικά, η Δίωξη εντόπισε, πίσω από το επίμαχο link, τα ηλεκτρονικά ίχνη τριών ατόμων, τα οποία φέρονται να είναι υπεύθυνα για τη διαμοίραση του υλικού. Και οι τρεις τους, που είναι κάτοικοι Αττικής, φαίνεται πως είναι οι διαχειριστές της ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Οι δύο συνελήφθησαν και ο τρίτος αναζητείται.

Αυτό που μένει αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής, είναι αν πρόκειται για υπόθεση revenge porn -έστω και μαζικού- ή αν τα τρία άτομα διέρρευσαν το πορνογραφικό υλικό με σκοπό το οικονομικό όφελος, ή αν πρόκειται για συνδυασμό και των δύο ενδεχομένων.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα