Απεβίωσε το ρακούν/πηγή έμπνευση του Rocket του "Guardians of the Galaxy"

Θα μας λείψει.

O Oreo, το πραγματικό ρακούν που χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο για να βοηθήσει τους σχεδιαστές να δώσουν μια αληθοφάνεια στον Rocket Raccoon από το "Guardians of the Galaxy", απεβίωσε.

Το Quinta Layla, η πορτογαλική ομάδα που φρόντιζε τον Oreo, δημοσίευσε τα λυπηρά νέα στο Facebook. "Ο Oreo απεβίωσε νωρίς το πρωί, ύστερα από μια

μικρή αρρώστια. Ευχαριστούμε τους κτηνιάτρους για την φροντίδα και την συμπόνια τους".

Αν σκεφτούμε ότι η μέση ζωή ενός ρακούν είναι 2-3 χρόνια, μπορούμε να πούμε ότι ο Oreo που ήταν σχεδόν 10 ετών, έζησε μια σχετικά μεγάλη ζωή.

Εκτός της χρήσης του ως μοντέλο για τις ταινίες του MCU, ο Oreo είχε συνοδέψει τον σκηνοθέτη James Gunn στις Ευρωπαϊκές πρεμιέρες των ταινιών. Ο Rocket Raccoon δημιουργήθηκε αρχικά από τους Bill Mantlo και Keith Giffen για το "Marvel Preview #7" το 1976 και τον είχαν εμπνευστεί από το γνωστό τραγούδι των Beatles, "Rocky Raccoon".

Ο Rocket έγινε, εν τέλη, μέλος των Guardians of the Galaxy το 2008. Στις ταινίες του MCU, ο Rocket ενσαρκώνεται μέσω motion capture/CGI από τον αδερφό του James Gunn, Sean, και φωνή του δίνει ο γνωστός ηθοποιός Bradley Cooper.

Ο Chris Pratt (Star Lord) μίλησε σχετικά με τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας και το σενάριο που θα χρησιμοποιηθεί, ενώ η παραγωγή της 3ης ταινίας έχει παγώσει με τα Marvel Studios και Disney να 'ελευθερώνουν' τα μέλη του επιτελείου της ταινίας, ώστε να ασχοληθούν με άλλα projects, μέχρι να βρεθεί νέος σκηνοθέτης.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο και ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τον Φεβρουάριο.

IGN Greece Ο Chris Pratt ανακοίνωσε με ποιο σενάριο θα γυριστεί το "Guardians of the Galaxy Vol. 3" Βρέθηκε υποψήφιος σκηνοθέτης για το "Guardians of the Galaxy Vol.3" Το "Guardians of the Galaxy 3" θα γίνει... αλλά θα αργήσει

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα