Anthem: Κυκλοφόρησε νέο περιεχόμενο

Guilds, leaderboards, ένα limited-time world event και πολλά άλλα!

Οι πρώτες λεπτομέρειες post-launch περιεχομένου του Anthem μόλις αποκαλύφθηκαν.

Μέσω Twitter, ο Lead Producer του παιχνιδιού, Ben Irving, μας είπε λοιπόν ότι το περιεχόμενο αυτό θα συνεχίζει το βασικό story του παιχνιδιού ενώ προσθέτει καινούργια guilds, leaderboards, ένα διευρυμένο progression system,

νέα missions, events και πολλά ακόμη. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Anthem.

O Irving λοιπόν μας είπε ότι το post-campaign narrative του παιχνιδιού θα ξεκινήσει τον Μάρτιο με το πρώτο update που θα λέγεται "Act 1: Echoes of Reality", και τα Act 2 και Act 3 να κυκλοφορούν αργότερα. Το Echoes of Reality θα φέρει επίσης αρκετά νέα πράγματα, όπως ένα ολοκαίνουργιο Cataclysm event, ένα νέο Stronghold για να το κατακτήσετε και μερικές ακόμα βελτιώσεις.

Όταν λοιπόν οι παίκτες τελειώσουν το campaign, θα μπορούν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με Challenges, Contracts, Freeplay και Strongholds.

Τα Challenges θα είναι διαθέσιμα σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση, δίνοντας στους παίκτες αρκετούς τρόπους να αποκτήσουν crafting materials αλλά και currency. Για τους παίκτες πάλι που κυνηγάνε κάτι πιο δύσκολο, τα Legendary Contracts είναι ό,τι πρέπει.

Τα Strongholds από την άλλη θα αποτελούν μερικά από τα πιο χρονοβόρα και ταυτόχρονα πιο δύσκολα challenges του Anthem. Για να τα καταφέρετε θα χρειαστείτε μια πολύ ικανή ομάδα.

Εκτός από αυτά βέβαια θα έρθουν και limited-time world events τα οποία θα αλλάξουν τον κόσμο του παιχνιδιού και θα μας γνωρίσουν νέα πλάσματα αλλά και ακόμα πιο επικίνδυνες καιρικές συνθήκες.

Το Anthem έρχεται στις 22 Φεβρουαρίου σε PS4, Xbox One και PC. IGN Greece To Anthem θα έχει αλλαγές και στα controls του PC H BioWare μας αναλύει τις αλλαγές στο Anthem μετά το τέλος του VIP Demo UPDATE: Φτιάχτηκαν τα θέματα με τους servers του Anthem Demo σε PC, PS4 αλλά όχι σε Xbox

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα