Piti - nο στον Παναθηναϊκό

Ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να μην συνεχίσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Με ανάρτησή του στο twitter ο Αμερικανός προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, αλλά και τους Έλληνες φιλάθλους για στην στήριξη και την αγάπη τους.

lang="und" dir="ltr">pic.twitter.com/no6GGxdL0E

— Rick Pitino (@RealPitino) 21 Ιουνίου 2019

"Ο χρόνος που πέρασε ήταν απίθανος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την φοβερή προσπάθεια, το επιτελείο μου για την αφοσίωση, αλλά και τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον τζένεραλ μάνατζερ. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Έλληνες για την φιλοξενία και την ζεστασιά τους. Είναι μια απίθανη χώρα που θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε πολύ, αλλά επιστρέφω στην χώρα μου και θα αναζητήσω το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα μου", έγραψε ο Πιτίνο.

Δύο λεπτά νωρίτερα από το tweet του Πιτίνο, την είδηση είχε μεταδώσει πρώτος ο Αμερικανός δημοσιογράφος Adrian Wojnarowski:

Naismith Hall of Fame coach Rick Pitino has turned down an offer to return as president and coach of Panathinaikos, the franchise he led to a Greek League championship this season, Pitino tells ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 21 Ιουνίου 2019

Pitino wants to return to a full-time pursuit of a job in the NBA --- coaching, player personnel or an advisory role, he said. https://t.co/asJVbzyULP

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 21 Ιουνίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Novasports
Απέρριψε, Παναθηναϊκό, Πιτίνο,aperripse, panathinaiko, pitino