Α.Πάρντιου : “Πετύχαμε τα πιο σημαντικά μας γκολ..”

Ο Βρετανός προπόνητής χαρακτήρισε ως τοα πιο σημαντικά γκολ, στη θητεία του, αυτά που πέτυχε απόψε απέναντι στον Ιωνικός. Δήλωσε αγανακτισμένος γιατί σε 4ο συνεχόμενο ματς η ομάδα του έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά προπάντων ευτυχισμένος για την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες σε μια νίκη με ανατροπή που μπορεί να φανεί χρήσιμη στη συνέχεια!

“Πολύ σημαντική η νίκη που κάναμε σε ένα ματς που έγινε κάτω από πολύ μεγάλη πίεση μετά την ήττα – και έτσι όπως ήρθε αυτή – από την ΑΕΚ

την περασμένη αγωνιστική. Νιώθαμε την πίεση και έπρεπε να δείξουμε αντίδραση για τον κόσμο μας και για το σύλλογο αφού ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ήμουν αναγκασμένος να κάνω αλλαγές στην ομάδα και έτσι όπως ήρθε το ματς, αναγκαστικά να κάνω αλλαγές σε πρόσωπα και τακτική στην επανάληψη. Ο Ιωνικός έπαιζε για την επιβίωσή του και αυτό το γκολ που πέτγχε ήταν για εμάς κάτι που μας αύξησε την πίεση. Από το πρωί είχα ένα άσχημο προαίσθημα για το σημερινό αγώνα… Ευτυχώς καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις και να πάρουμε τη νίκη. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο αν και προσωπικά νιώθω αγανακτισμένος καθώς σε 4ο συνεχόμενο ματς βρισκόμαστε πίσω στο σκορ! Η ομάδα είναι ακόμα μακριά από αυτό που εγώ θέλω να δώ αλλά πιστεύω πως νίκες όπως η αποψινή μπορούν να μας βοηθήσουν γι’ αυτό και θεωρώ πως αυτά τα δύο γκολ που πετύχαμε, είναι τα πιο σημαντικά όσο εγώ είμαι στην ομάδα!!! Ελπίζω αυτή η νίκη να μας βοηθήσει άμεσα καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (με Παναθηναϊκό εκτός έδρας)…” είπε ο Πάρντιου μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό..

Keywords
Τυχαία Θέματα