Άουγκσμπουργκ – Κολονία 1-3 : Απρίλιος, ο μήνας έμπνευσης για… τράγους! (hls)

Πάει να το καθιερώσει η Κολονία, στο Άουγκοσμπουργκ.. Όπως πέρυσι και πρόπερσι, έτσι και φέτος Απρόιλη μήνα έφυγε νικήτρια από το Άουγκοσμπουργκ με μια εμφάνιση “‘εξυπνη”, μεθοδική και εν μέρει πειστική! Οι “τράγοι” κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Βαυαρούς με ένα γκολ του Ελβετού Σκίρι – έπειτα από μεταβίβαση του Σαμπό και παρέμβαση του VAR καθώς αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάϊτ – και

στο 16 έφτασαν στο 0-2 έπειτα από γρήγορη εκτέλεση πλάγιου άουτ προς τον Μάρτελ ο οποίος πιάνοντας τους πάντες στον ύπνο, πλάσαρε τον Γκίκιεβιτς.

Μετά το 25λεπτο ανέβασαν στροφές ο γηπεδούχοι, μειώνοντας – έπειτα από φάση διαρκείας και… καραμπόλες – με κοντινό σουτ του Βάργκας στο 29′ Η αποτελεσματική προσέγγιση του ματς από την Κολονία φάνηκε πιο έντονα στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου όταν μάρκαρε αποτέλεσματικά σε όλο το γήπεδο κι έφτασε σε ένα 3ο γκολ με τον Μάϊνα στο 59′, Προσπάθησε η Άουγκσμπουργκ με πολλές αλλαγές στη γραμμή κρούσης να ξαναμπει στο ματς, δίχως όμως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.

Η Κολονία επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στις καλές εμφανίσεις νικώντας για 3ο συνεχόμενο Απρίλιο στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά το 1-4 πρόπερσι (23/4/2021) και το 2-3 πέρυσι (30-4-22).

Keywords
Τυχαία Θέματα