Γουλβς-Τσέλσι 1-0: Νίκη παραμονής με γκολάρα Νούνες! (hls)

Η Γουλβς νίκησε με 1-0 το φάντασμα της Τσέλσι για την 30η αγωνιστική στην Αγγλία, στο ντεμπούτο του Λαμπάρντ στον πάγκο των Λονδρέζων στην μετά-Πότερ εποχή, με στόχο την επαναφορά της ηρεμίας στα αποδυτήρια και της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα. Την Τετάρτη, η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 1-0 ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ματέους Νούνες με καταπληκτικό σουτ στο 32΄ σε κεφαλιά απομάκρυνσης της μπάλας από τον Κουλιμπαλί, σε κλειστό ματς στο πρώτο μέρος (5-4 τελικές, 3-1 στην εστία). Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λοπετέγι

με υποδειγματική άμυνα δεν απειλήθηκε. Η Τσέλσι τελίωσε το ματς με μια τελική στην εστία!

Ο Λαμπάρντ επιστρέφει για την δεύτερη θητεία του, ήταν στον πάγκο από το 2019 έως τον Ιανουάριο του 2021, έχει στο πρωτάθλημα πλέον 58 ματς, 28 νίκες, 19 ήττες.

Η χωρίς Νέβες και Κάστρο στο ματς Γουλβς ήταν χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς (σε όλα ήταν πίσω στο σκορ, κέρδος ένας βαθμός με την Νότιγχαμ), μετράει πλέον δυο νίκες στα οκτώ τελευταία, το 1-0 με την Τότεναμ, μοναδικό ματς στα οκτώ τελευταία με μηδέν παθητικό και το 1-0 επί της Τσέλσι.

15ο με τον Λοπετέγι στον πάγκο (21 στους 31 βαθμούς), έχει έξι νίκες από τις συνολικά οκτώ στη σεζόν και με μόλις 24 γκολ έχει τη χειρότερη επίθεση με τη Σαουθάμπντον και την Έβερτον. Πρώτος σκόρερ με 6 γκολ ο Ποντένσε, σκόραρε μετά από επτά ματς στο 1-1 με την Νότιγχαμ.

Η χωρίς Σίλβα, Καντέ και Αθπιλικουέτα στον αγώνα Τσέλσι είναι τέσσερα σερί έδρας ματς χωρίς νίκη (στα τρία τελευταία δεν σκοράρει με Άστον Βίλα και Λίβερπουλ και Γουλβς), έχει μόλις δυο νίκες στην τελευταία ενδεκάδα αγώνων, με Λιντς εντός και Λέστερ εκτός. Οι 10 νίκες στο πρωτάθλημα (τέσσερις εκτός έδρας) είναι επί ομάδων κάτω από την 11η θέση.

Τέταρτη καλύτερη άμυνα με 31 γκολ παθητικό η Τσέλσι, αν και στην 11η θέση της βαθμολογίας και εκτός ευρωπαϊκών στόχων στη θητεία του Πότερ, με μόλις μια νίκη στα 10 τελευταία εκτός έδρας (1-4-4), συνολικά 16 βαθμοί στα 15 εκτός έδρας παιχνίδια της, ο χειρότερος απολογισμός από τη σεζόν 2000-01!

18ο ματς των δυο ομάδων στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι ήταν αήττητη στα τέσσερα τελευταία (τρείς ισοπαλίες, οι δυο με 0-0) και χάνει δυο στα εννιά, 2-1 τον Δεκέμβριο του 2020 και το 1-0 για την 30η αγωνιστική σήμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα