Αουγκούστο: "Τέτοια ματς πρέπει να τα "σκοτώνουμε"..." (vid)

Αουγκούστο: "Τέτοια ματς πρέπει να τα "σκοτώνουμε"..." (vid)edadaΠέμ, 01/07/2021 - 22:56

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν έδωσε κάποιο ελαφρυντικό στον ΠΑΟΚ για τον τρόπο που γνώρισε σήμερα (7/1) την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Βραζιλιάνος μέσος του "Δικέφαλου"

εστίασε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και τόνισε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό στο μέλλον.

Είπε ο Ντόουγκλας: "Από τη μία υπήρχε ατυχία, όμως, από την άλλη κάναμε ευκαιρίες σημαντικές, τις οποίες δεν μπορούμε να τις χάνουμε, γιατί αυτό το πληρώνουμε. Μας μίλησε από το προηγούμενο παιχνίδι ο προπονητής γι' αυτό το ζήτημα. Είναι εξαιρετικό σημαντικό ζήτημα και πρέπει να το διορθώσουμε".

Και συμπλήρωσε επί τούτου: "Δεν υπάρχει θέμα ψυχολογικής διάθεσης μετά από την ήττα που κάναμε. Τέτοια ματς, όμως, με τις ευκαιρίες που κάνουμε, πρέπει να τα "σκοτώνουμε", για να παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε".

Για τα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ είπε: "Έχει δίκιο ο προπονητής μας, είναι θέμα συγκέντρωσης τα λάθη. Προσπαθούμε να το αλλάξουμε, αλλά είναι θέμα δουλειάς".

Κι όσο για τους πολύτιμους βαθμούς που έχει χάσει ο ΠΑΟΚ και ποιος είναι ο στόχος από εδώ και πέρα, τόνισε: "Στόχος είναι να ανακάμψουμε βαθμολογικά. Ο επόμενος αγώνας είναι τελικός, όπως κάθε αγώνας που θα ακολουθήσει".
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Αουγκούστο: "Τέτοια ματς πρέπει να τα "σκοτώνουμε"..." Submitted by npilios on Πέμ, 01/07/2021 - 23:08 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/AUGUSTO_070121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο σχολίασε στη NOVA πώς πρέπει να κλειδώνει ο ΠΑΟΚ παιχνίδια, όπως το σημερινό (7/1) με τον Ατρόμητο, που δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο σχολίασε στη NOVA πώς πρέπει να κλειδώνει ο ΠΑΟΚ παιχνίδια, όπως το σημερινό (7/1) με τον Ατρόμητο, που δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες Article publish on Πέμ, 01/07/2021 - 22:56 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα