Αντβέρπ – Γκενκ 2-1: Πρωτιά με ανατροπή και φουλ για νταμπλ

Στη κορυφή πέρασε η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ με δεύτερη διαδοχική νίκη στην διαδικασία των πλέι οφ. Μετά τη νίκη απέναντι στη Σεντ Ζιλουάζ (0-2) προσπέρασε τη Γκενκ και απολαμβάνει το ρετιρέ. Πριν λίγες μέρες σήκωσε το κύπελλο στον τελικό με την Μέχελεν (2-0) και ονειρεύεται πρωτάθλημα.

Η Γκενκ πήρε το προβάδισμα με το πρώτο της κόρνερ και την κεφαλιά του ολομόναχου στην μικρή περιοχή ΜακΚένζι (0-1, 20ο λεπτό). Η Αντβέρπ στο 27ο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον Γάνσεν ύστερα από το μαρκάρισμα του Σαντίκ, όμως ο Ολλανδός επιθετικός νικήθηκε από τον Βάντεβορντ. Η Αντβέρπ στο τελευταίο

λεπτό κέρδισε ξανά πέναλτι αυτή τη φορά για χέρι του Χέινεν στο σουτ του Έκελκαμπ με τον Αλντερβάιρελντ να ισοφαρίζει (1-1, 45+1′). Στο δεύτερο ημίχρονο η Αντβέρπ το γύρισε μετά το λάθος του αρνητικού Σαντίκ και το γκολ του Μπαλικβίσα (2-1, 52ο λεπτό) που τα 6 από τα 7 του γκολ είναι εντός έδρας. H Γκενκ τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία οι Ουατάρα και Τρεσόρ σε ένα ματς που χάλασε στο φινάλε εξαιτίας των φιλοξενούμενων.

Keywords
Τυχαία Θέματα