Αντωνίου: "Μπορούσαμε κι άλλο γκολ"

Πως θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος ο προπονητής της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, μετά το διπλό της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μέσα στην Ριζούπολη; Ο Έλληνας τεχνικός αποθέωσε τους παίκτες του.
«Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πήραμε μία νίκη με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Δεν απειληθήκαμε καθόλου στο ματς, παρά μόνο με μεγάλες πάσες.

Εμείς
δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουμε το σκορ. Ήμασταν πιστοί στο πλάνο, σωστοί στην τακτική. Στην επανάληψη, είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή. Μόλις κλείσαμε τους χώρους κλειδώσαμε το ματς. Ο Απόλλωνας είχε ανούσια κατοχή μπάλας και μπορούσαμε είτε με τον Πίτι είτε με τον Ντέλετιτς να κάνουμε το 0-2. Πήραμε μια νίκη σε μια έδρα που η ΑΕΛ είχε να πανηγυρίσει από το 1986.

Ο Μόρας έχει ένα μυικό πρόβλημα, μια θλάση όπως οι γιατροί είπαν ότι ίσως μείνει εκτός ακόμα και έναν μήνα. Είμαστε μία νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα.

Πολλά από τα παιδιά δεν είναι γνωστά στον ποδοσφαιρικό χώρο. Στο τέλος θέλουμε να έχουμε κάνει μία διαφορετική χρονιά. Να ευχαριστήσω το κόσμο που ήρθε και μας στήριξε".
Keywords
Τυχαία Θέματα