Αντωνιάδης: «Δε θα ξαναγίνει κάτι σαν το Γουέμπλεϊ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 52 ετών από τον τελικό του Πρωταθλητριών, όπου οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν τον Άγιαξ στο «Γουέμπλεϊ» και δήλωσε πως πλέον δύσκολα οι ελληνικές ομάδες μπορούν να ανταγωνιστούν ομάδες από άλλες προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Αρχικά, ο Αντωνιάδης δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «bwinΣΠΟΡ FM 94,6»: «Μας πήραν πάρα πολλοί τηλέφωνο για την επέτειο του Γουέμπλεϊ. Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί

ποτέ κάτι τέτοιο, όπως είναι πλέον το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ή διεθνώς. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφτάσει ελληνική ομάδα στον τελικό του Champions League. Πώς να χτυπήσουμε αγγλικές, ισπανικές ή ιταλικές ομάδες; Είμαστε μικρή αγορά, μπροστά τους ελάχιστη»,.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη υπόθεση ότι η ομάδα απαρτιζόταν αποκλειστικά από Έλληνες. Δυστυχώς, δεν επενδύσαμε σε αυτή την επιτυχία, ούτε σε αυτή του 2004. Φταίει η νοοτροπία και αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι θέλουμε το προϊόν να είναι καθαρό και όμορφο, να είναι ελκυστικό και να κερδίζει ο καλύτερος».

Keywords
Τυχαία Θέματα