'Αντίο' λένε οι πρωταγωνιστές του "Game of Thrones"

Και σε εμάς θα λείψει!

Οι ηθοποιοί Emilia Clarke και John Bradley-West, γνωστοί για τους ρόλους τους ως Daenerys Targaryen και Samwell Tarly, αντίστοιχα, στη σειρά του HBO, "Game of Thrones", αποχαιρέτησαν την σειρά με δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Το κεφάλαιο της Μητέρας των Δράκων κατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου", έγραψε η Clarke στην δημοσίευση που συνοδεύτηκε
από μια φωτογραφία όλου του cast. "Αυτή η γυναίκα κατέλαβε την καρδιά μου. Έχω ιδρώσει με τη φωτιά του δράκου, έχω δακρύσει με όσους έφυγαν νωρίτερα και έχω προσπαθήσει πολύ για να δικαιώσω τα λόγια, τις πράξεις και τα ονόματα της Khaleesi. Το 'Game of Thrones' με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ηθοποιό και άνθρωπο. Εύχομαι ο μπαμπάς μου να μπορούσε να δει πόσο μακρυά έχω φτάσει. Και σε εσάς, μαγικοί μου fans, σας χρωστάω τόσα ευχαριστώ που βλέπατε τι κάναμε με τον χαρακτήρα που βρισκόταν ήδη στις καρδιές πολλών πριν βάλω εγώ την περούκα. Χωρίς εσάς δεν υπάρχουμε. Και τώρα η σκοπιά μας τελείωσε."

Ο John Bradley-West δημοσίευσε μια φωτογραφία του με το χαρτί από την πρόβα και το πρόγραμμα από την πρώτη του εβδομάδα στο πλατό όπου συνάντησε τον Kit Harrington.

"Απόψε έχουμε το τελευταίο μας επεισόδιο", έγραψε ο Bradley-West. "Είναι το τελευταίο βήμα ενός καταπληκτικού ταξιδιού, το οποίο, για μένα, ξεκίνησε στις 10π.μ. της Δευτέρας 19ης Ιουλίου 2010. Και αυτό το θυμάμαι γιατί πρόσφατα βρήκα το χαρτί από την πρόβα για την 1η εβδομάδα της 1ης σεζόν. Αυτό μου δόθηκε όταν έφτασα στο Belfast μέρες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Εδώ είναι σημειωμένη και η πρόβα όπου γνώρισα τον Kit και η πρώτη φορά που φόρεσα το κουστούμι που βλέπετε εδώ και οχτώ σεζόν. Χαίρομαι που το κράτησα. Γνώρισα τόσους πολλούς ανθρώπους τότε. Τότε δεν ξέραμε το ταξίδι που θα κάναμε. Δεν θα αντάλλαζα την εμπειρία ή τους ανθρώπους για τίποτα. Να χαρείτε το επεισόδιο και ευχαριστώ για όλα".

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Kristofer Hivju (Tormund), Richard Madden (Robb Stark), και Gwendoline Christie, όλοι μοιράστηκαν τα δικά τους δημοσιεύματα την προηγούμενη εβδομάδα.

Το προτελευταίο επεισόδιο του "Game of Thrones" έθεσε νέο ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά συγκεντρώνοντας 18,4 εκατομμύρια θεατές την προηγούμενη Κυριακή και είδαμε το όραμα του Bran να υλοποιείται. To 4o επεισόδιο της σειράς προκάλεσε αντιδράσεις μιας και η παραγωγή άφησε κατά λάθος ένα χάρτινο κύπελλο από καφέ σε μια σκηνή. Βέβαια, το εν λόγω κύπελλο αφαιρέθηκε ψηφιακά από τότε. Το 3ο επεισόδιο της σειράς έπιασε την υψηλότερη τηλεθέαση φτάνοντας στους 17,8 εκατομμύρια θεατές και έσπασε το ρεκόρ σε tweets ξεπερνώντας τις 7,8 εκατομμύρια αναρτήσεις. Για περισσότερα για το πολυσυζητημένο επεισόδιο, μάθετε τι είπαν οι δημιουργοί για την επική σκηνή της Lyanna Mormont και ο Διευθυντής φωτογραφίας για τη σκοτεινότητα του επεισοδίου, και διαβάστε για μια κομμένη σκηνή με τους Sansa και Tyrion.

Ποια είναι η γνώμη σας για το τελευταίο επεισόδιο; Πείτε μας στα σχόλια. Όπως και να'χει, το "Game of Thrones" μας χάρισε μεγάλες συγκινήσεις, και τώρα που έφτασε στο τέλος του, θα μας λείψει.

IGN GreeceBlack Mirror: Season 5 | Official Trailer | NetflixΝύξεις για το τέλος του κόσμου στο πρώτο trailer της σειράς "Watchmen"Simon Pegg και Nick Frost στη μεταφορά των βιβλίων "Rivers of London Books" για την τηλεόραση

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα