Το Annual Pass του Destiny 2 θα φέρει νέες περιοχές, μα όχι νέους πλανήτες.

Σύμφωνα με την Bungie πρόκειται για "προστατευμένες" περιοχές.

Η Bungie επιβεβαίωσε πως αν και θα υπάρχουν νέες τοποθεσίες στο Annual Pass του Destiny 2, δεν θα υπάρχουν νέοι πλανήτες.

Τα νέα έρχονται με την ευγενική χορηγία του Polygon, και του σχετικού Q&A που είχε με τον game director Steve Cotton

και τον project leader Scott Taylor.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας,οι developers ρωτήθηκαν εάν το Annual Pass θα περιέχει νέες περιοχές, με τον Taylor να επιβεβαιώνει πως θα επισκεφτούμε νέες τοποθεσίες αλλά θα είναι περιορισμένες σε αυτό που οι developers ονομάζουν "προστατευόμενες" τοποθεσίες και όχι σε νέους πλανήτες. Ο Cotton επιβεβαίωσε πως δεν θα προστεθούν νέοι πλανήτες κατά τη διάρκεια του έτους.

Δεν υπάρχει κάποια διευκρίνηση για το τι εννοούν με τον όρο "προστατευόμενες" τοποθεσίες, αλλά απ' ότι φαίνεται πρόκειται για νέες, αυτόνομες περιοχές όπως διαστημόπλοια (παρόμοια με το Dreadnaught του Oryx) ή πρώην μη-προσβάσιμες περιοχές στους ήδη υπάρχοντες πλανήτες.

Το περιεχόμενο του Annual Pass θα κυκλοφορήσει σε τρία μέρη μαζί με το post-Forsaken seasonal περιεχόμενο του Destiny 2. Το πρώτο έρχεται τον Δεκέμβρη με την ονομασία Black Armory.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΟι fans του Destiny νομίζουν πως ανακάλυψαν τι είναι το DarknessΑποκαλύφθηκε το roadmap για το περιεχόμενο του Destiny 2: ForsakenGamescom 2018: Δωρεάν δοκιμή 24 ωρών για το Gambit Mode του Destiny 2 πριν την κυκλοφορία του Forsaken

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα