Αντέχει και ετοιμάζει... αντεπίθεση

Γαντζωμένος στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος παρέμεινε ο ΑΟΞ με το κλείσιμο της 24ης αγωνιστικής, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (1-0). Μετά από αυτή τη στροφή, λοιπόν, η ομάδα της Ξάνθης τσιτώνει το γκάζι εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν, με στόχο την έξοδο στο Europa League.

Μπροστά για τους Θρακιώτες είναι ο Παναιτωλικός (11/3). Η προετοιμασία για το παιχνίδι
με την ομάδα του Αγρινίου ξεκινάει ουσιαστικά αύριο (6/3) για τους παίκτες του ΑΟΞ, μετά το ρεπό που πήραν από τον προπονητή τους, Μίλαν Ράσταβατς, αυτοί που έχουν αγωνιστεί περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Ο Πάμπλο Ντε Λούκας στην αναμέτρηση στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, αντίκρισε την 4η κίτρινη κάρτα αυτή την αγωνιστική περίοδο και αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, εκτός έδρας.
Από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θυμίζουμε, θα απουσιάσει ο Χρήστος Λισγάρας, όπως ορίστηκε από την ομάδα την περασμένη εβδομάδα να γίνει, εξαιτίας της ποινής που πρέπει να εκτίσει –επίσης- λόγω κίτρινων καρτών. Αυτομάτως, αυτό δημιουργεί ζήτημα για τον προπονητή της Ξάνθης, ο οποίος πρέπει να βρει πώς θα αντικαταστήσει τον βασικό κεντρικό αμυντικό της ομάδας.

Στο μεταξύ, ο Μίλαν Ράσταβατς σήμερα το απόγευμα έδωσε το παρών στην 2η περιφερειακή συνάντηση Ενώσεων για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη.
Keywords
Τυχαία Θέματα