Κυριάκος: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει επανόρθωση»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» σχολίασε την απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού δικαιοδοτικού οργάνου της Λίγκας λέγοντας τα εξής:

«Θεωρούμε ότι είχαμε την επισημοποίηση μίας προαποφασισμένης διαδικασίας. Όταν καταλαγιάσει το οπαδικό συμφέρον όλοι θα καταλάβουν σε τις διαδικασίες μπαίνει το ποδόσφαιρο. Κάποιοι την αναφέρουν και ως στημένη αυτή τη διαδικασία, όπου ανατρέπεται με δεδικασμένο
η ισχύς του φύλλου αγώνος, αφού δόθηκε στο διαιτητή το δικαίωμα να το στρογγυλέψει μία κατευθυνόμενη συμπληρωματική έκθεση. Του ζητήθηκε να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις».

Για την αναπληρώτρια πρόεδρο του δικαιοδοτικού:
«Ζητήθηκαν υπομνήματα και οι νομικοί μας έστειλαν 46 σελίδες. Προφανώς έστειλαν και από τον Ολυμπιακό. Η κ. Σκολαρίκη μέσα σε λίγες ώρες έβγαλε μία απόφαση 20 σελίδων, αν και ήταν λίγο πολύ αποφασισμένο τι θα κάνει».

Για την έφεση:
«Ελπίζουμε στην έφεση να γίνει μία δίκη επί της ουσίας. Αυτό δεν έγινε στο πρωτοβάθμιο. Στην έφεση πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει η κοινή λογική. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να καταδικαστεί για ένα χαρτί».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία, αφού και εμείς λαμβάνουμε μηνύματα οργής. Έχουμε αμφισβητήσει τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, μιας και φαίνεται από όλες τις λήψεις ότι αυτό το χαρτί δεν τον βρήκε. Δε μας άφησαν, όμως και να τοποθετηθούμε και όσα λέγαμε για τη θεατρική αυτή παράσταση τα θεώρησαν και πρωτοφανή. Φάνηκε, όμως, ότι ακόμη και ξηρός καρπός να έπεφτε, κάποιος μπορεί να πήγαινε στην εντατική. Ελπίζουμε ότι θα υπάρχει επανόρθωση στην έφεση».
Keywords
Τυχαία Θέματα