Ανοιξιάτικη θα είναι η πρεμιέρα της 2ης σεζόν "Chilling Adventures of Sabrina"

Σε λένε το 'μαγικό' κορίτσι του...Απρίλη (;)

Μόλις ένα εξάμηνο θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τις νέες ανατριχιαστικές περιπέτειες της Sabrina, καθώς η 2η σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου 2019.

Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας, κυκλοφόρησε και το teaser trailer της νέας σεζόν, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Σε αυτό βλέπουμε τη νεαρή μάγισσα να έχει αγκαλιάσει τη σκοτεινή της πλευρά και να περνά την επαναστατική της φάση, όπως κάθε έφηβος με μαγικές δυνάμεις. Επίσης, παίρνουμε μια ιδέα από τις νέες απειλές που θα πρέπει να αντιμετωπίσει.

Τα

γυρίσματα της 2ης σεζόν ξεκίνησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της 1ης, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Οκτωβρίου. Αποτελείται από 10 επεισόδια και πρωταγωνιστούν οι Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot και Gavin Leatherwood. Showrunner, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειρά είναι ο Roberto Aguirre-Sacasa.

Η σειρά μπορεί να αντιμετωπίζει τα πρώτα της προβλήματα, αλλά δεν πτοείται και ετοιμάζει εορταστικό επεισόδιο, το οποίο θα δούμε στις 14 Δεκεμβρίου.

Πηγή άρθρου: The Wrap

IGN Greece Τα πρώτα της προβλήματα αντιμετωπίζει η σειρά "Chilling Adventures of Sabrina"
Keywords
Τυχαία Θέματα