Faker: O πρώτος του Esports Hall of Fame

Το κοινό μίλησε.

Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει για ακόμα μια φορά ο Faker, ο οποίος θα γίνει ο πρώτος esports παίκτη που θα εισαχθεί στο "Esports Hall of Fame", σύμφωνα με την ESL.

Ο κατά κόσμον Lee Sang-hyeok, ήταν η επιλογή του κοινού για την διάκριση αυτή, με την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται πριν λίγες μέρες. Η δημοτικότητα του μπορεί να μόνο να συγκριθεί με τις επιτυχίες του στον χώρο

του League of Legends. Ο mid-laner της SK Telecom T1 έκανε ντεμπούτο στην ομάδα σε ηλικία 17 ετών (το 2013) και από τότε ξεκίνησε η ξέφρενη πορεία του.

Τρεις φορές πρωταθλητής κόσμου (2013, 2015, 2016), τέσσερις LCK champion με την SKT, δύο σερί φορές mid-season invitational champion (2016, 2017) και αυτά είναι μόνο κάποια από τα κατορθώματα του. Από τις πρώτες του σεζόν, ο Faker θεωρήθηκε ο κορυφαίος του παιχνιδιού και κάθε φορά το αποδεικνύει στο Summoner's rift.

Τίτλοι, μεγάλα συμβόλαια, εξαιρετικά plays και η αγάπη του κόσμου φέρνουν μετά από πέντε χρόνια επαγγελματικής πορείας τον 22χρονο mid-laner στο HoF και κακά τα ψέματα, το αξίζει.

IGN Greece Ανακοινώθηκε η νέα ηρωίδα του League Of Legends Marvel και Riot Games ενώνουν τις δυνάμεις τους Μήνυση στη Riot Games για διακρίσεις λόγω φύλου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα