Άνοιξε την ψαλίδα η Μπάγερν!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Λειψίας και μεγάλωσε τη διαφορά απ' τη δεύτερη θέση στην 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα

Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ 3-0

Με σούπερ Λεβαντόφσκι

Η Μπάγερν Μονάχου με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι των δύο γκολ επικράτησε εύκολα της Άουγκσμπουργκ 3-0. Ο Αρτούρο

Βιντάλ άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό και ο Λεβαντόφσκι διαμόρφωσε το τελικό σκορ με δύο γκολ στο 38ο και 49ο λεπτό. Ο Πολωνός επιθετικός έφτασε τα 13 γκολ και απέκτησε κεφάλι τριών γκολ απ’ τον Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ. Είναι η τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, που ο Λεβαντόφσκι σημειώνει δύο γκολ σε ένα ματς. Μετά την ισοπαλία της Λειψίας με τη Λεβερκούζεν, η Μπάγερν αύξησε τη διαφορά της στους έξι βαθμούς απ’ τη δεύτερη θέση. Ο Κώστας Σταφυλίδης πέρασε ως αλλαγή στο 69ο λεπτό για την Άουγκσμπουργκ.

Χόφενχαιμ - Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Την έσωσε το σφύριγμα

Η Χοφενχαϊμ κατάφερε να ισοφαρίσει στην εκπνοή της αναμέτρησης με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης με τον Μαρκ Ουτ και το τελικό 1-1, την κρατάει στην πέμπτη θέση, έναν πόντο πάνω απ’ την αντίπαλο της. Το σκορ για την Άϊντραχτ είχε ανοίξει στο 13ο λεπτό ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Λεβερκούζεν - Λειψία 2-2

Με νύχια και με δόντια

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν με δυσκολία κράτησε τη σημαντική ισοπαλία 2-2 στο σπίτι της κόντρα στην Λειψία. Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι ήθελαν να παραμείνουν σε κοντινή τροχιά με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μπάγερν Μονάχου προηγήθηκαν δύο φορές με τους Βέρνερ (13’) και Φόρσμπεργκ (54’), για να ισοφαρίσει δύο φορές η Λεβερκούζεν με τους Μπέιλι (44’) και Βόλαντ (74’). Ο Πάνος Ρέτσος πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του ματς.

Μάινς - Κολωνία 1-0

Δεν τη δυσκόλεψε η ουραγός

Η Μάινς πήρε τη νίκη 1-0 επί της ουραγού Κολωνίας και έφτασε στους 15 βαθμούς στην κούρσα της Μπουντεσλίγκα. Το πρώτο του γκολ στη σεζόν πέτυχε ο Ντάνιελ Μπροσίνσκι στο 43ο λεπτό.

Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ 3-1

Πρωταγωνιστής ο Μαλί

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 3-1 της Φράιμπουργκ και πήρε βαθιά ανάσα στη βαθμολογία. Γκέρχαρντ (3’) και Μαλί (29’) πέτυχε δύο γκολ μέχρι το ημίωρο, ο Καπούστκα μείωσε στο 68, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μαλί με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 70ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα